Спецпроєкти

Курс дня: онлайн-школа першої допомоги від FAST


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Вміння надати правильну першу допомогу до приїзду швидкої як ніколи актуально в умовах пандемії. Тож експерти компанії FAST відкривали онлайн-школу першої допомоги, щоби кожен з нас був підготований до потенційно небезпечних ситуацій та мав можливість врятувати іншу людину.

«Медична система перевантажена через поширення коронавірусу. Боротьба з COVID-19 стала пріоритетною для всієї країни. Ми розуміємо це і хочемо допомогти людям. Травмування, серцевий напад, втрата свідомости – як реагувати на ці ситуації, щоб врятувати життя людини, доки їде швидка? Про це ми говоритимемо на заняттях нашої школи. Ми надаємо послуги з тренінгу та консалтингу для великих компаній. Користуючись вимушеною перервою, залюбки ділимося знаннями з усіма українцями, які хочуть оволодіти навичками першої допомоги», – говорить засновник компанії FAST Федір Сердюк.

Заняття розраховані як на новачків, так і на тих, хто хоче покращити свої навички та дізнатися нове. Тож долучитися можуть усі охочі незалежно від рівня кваліфікації.

Подробиці курсу

  • Заняття онлайн на на ютуб-каналі First Aid & Special Training FAST.
  • Розклад – понеділок, середа, п’ятниця.
  • Кожне заняття – до 30 хвилин кориснох інформації, поданої в доступній та інтерактивній формі.
  • Курс безкоштовний. Якщо він вам сподобається, можете підтримати будь-якою зручною для вас сумою проєкт УББ. Мета проєкту – придбати необхідне обладнання для лікарень та засоби індивідуального захисту для лікарів, які борються із COVID-19.

Як долучитися?

Заповнити форму: https://forms.gle/EZ4k1s6satXCJN527.

Після кожного етеру зареєстровані учасники отримуватимуть цікаві завдання. Три найактивніших учасника/-ці зможуть виграти індивідуальні набори для першої допомоги від Reskits – спорядження першої допомоги.

Після успішного проходження курсу учасники/-ці отримають сертифікат та сюрпризи від компанії FAST.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь