Спецпроєкти

Допомогти може кожен: онлайн-лекція з фандрейзингу від Тетяни Гриньової


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Сьогодні 10 квітня о 18:00 запрошуємо прослухати етер з видавчинею bit.ua та засновницею проєкту Kind Challenge Тетяною Гриньовою на тему: «Фандрейзинг: допомогти може кожен». Онлайн-лекція відбудеться у межах платформи соціального навчання від UNIT.City – Anti Viral.

Тетяна почала займатися фандрейзингом понад два роки тому. У 2018 році вона пробігла 12 маратонів за 12 місяців, завдяки чому змогла зібрати понад 1 млн грн для паліативної програми фонду «Таблеточки». 

У 2019 році Таня вирішила масштабувати свою діяльність та розвивати благодійність в Україні. Вона запустила проєкт Kind Challenge, у межах якого діяли «добрі акції» з партнерами – ресторанами, фітнес-клубами, салонами краси. Частину прибутку партнери жертвували онкохворим дітям. Завдяки цій ініціативі вдалося зібрати ще майже 1,5 млн грн для підопічних БФ «Таблеточки», і збір триває досі. 

Тепер Тетяна працює над фандрейзинговою платформою для бігунів, запустила серію бігових прямих етерів на Kind Runners Channel та започаткувала ще одну фандрейзингову кампанію для захисту українських лікарів. Мета кампанії – зібрати 1 млн грн для купівлі захисних костюмів та автоматичних гематологічних аналізаторів крови. 

За перші 2 тижні вже вийшло зібрати майже 225 тисяч гривень. Долучитися і допомогти в кілька кліків може кожен охочий. 

У світі багато людей, які потребують нашої підтримки. Через пандемію та економічну кризу стає все більше тих, кому допомога життєво необхідна. Якщо у вас є бажання допомогти, але ви не знаєте, з чого почати, підключайтеся сьогодні о 18:00. Тетяна поділиться необхідними знаннями та інструментами, а також розповість про:

  • нюанси фандрейзингу;
  • перші кроки в благодійності;
  • можливість долучення до Kind Challenge.

Трансляція прямого етеру відбуватиметься на YouTube-каналі UNIT.City: https://bit.ly/34smOiB 

Початок о 18:00.

На YouTube-каналі UNIT.City ви також знайдете попередні 18 етерів у межах платформи соціального навчання Anti Viral.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь