Спецпроєкти

«Ізоляція – любов, а шашлички – журба»: карантинні поради від українських класиків

А на bit.ua благодійний проєкт #МиВсіВОдномуЧовні саме в розпалі. Ми прагнемо об’єднувати людей у боротьбі проти хвороби, інформувати, розповідати про можливості допомогти одне одному. Тож зараз ми активно поширюємо перевірену та фахову інформацію про перебіг боротьби з коронавірусом.

Лейтмотив проєкту: «Життя триває». Ми також готуємо фановий контент, що допоможе зробити карантинні дні веселішими. Цього разу bit.ua зібрав карантинні поради від класиків української літератури! Ми віримо: Шевченкове і Франкове «сиди вдома» звучить значно вагоміше, ніж мільйони закликів у дусі «стей хоум» новомодних інфлюенсерів з тих наших інтернетів. Тож… вйо до дієвих порад!

 

 

Розважаймося, навчаймося і не забуваймо допомагати тим, хто цього потребує. Розпочинаймо просто зараз! Команда KIND Challenge і Українська біржа благодійности запустили збір коштів на купівлю засобів захисту для лікарів і автоматичних гематологічних аналізаторів крови. Задонейтити 1, 10, 100 гривень або будь-яку іншу суму, що буде важливим внеском у боротьбу з коронавірусом, можна за посиланням

Мета проєкту #МиВсіВОдномуЧовні – об’єднувати людей у боротьбі проти хвороби, інформувати, розповідати про можливості допомогти одне одному.

Ілюстрації: Олександр Грехов

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь