Спецпроєкти

Нетфлікс запускає шоу в інстаграмі про життя в умовах пандемії


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Стрімінговий сервіс Netflix анонсував запуск щотижневого шоу Wanna Talk About It? про те, як впоратися з тривогою та підтримувати психічне здоров’я під час пандемії COVID-19.

«Якщо ви відчуваєте стрес і занепокоєння, обговорення реалій цього дивного і заплутаного часу може бути дуже корисним», – йдеться в анонсі шоу.

Епізоди шоу виходитимуть в інстаграм-акаунті Netflix щочетверга у форматі інтерв’ю з психологами, фахівцями з психічного здоров’я. Ведучими шоу стануть актори, які брали участь у проєктах стрімінгової платформи: Калеб Маклафлін із серіалу «Дуже дивні справи», Ной Сентінео і Лана Кондор з фільму «Усім хлопцям, яких я любила раніше», а також Росс Батлер і Аліша Бое із cеріалу«13 причин чому».

У шоу вони разом із запрошеними фахівцями обговорюватимуть питання та проблеми, з якими стикаються молоді люди під час пандемії COVID-19, розкриють такі теми, як розлади сну, стрес, тривога, емоційне здоров’я, соціальне дистанціювання та інші.

Програма буде щотижневою. Перший етер вийде 9 квітня. Планується, що шоу триватиме до 14 травня.

Актор Ноа Сентінео розпочне шоу цього четверга з бесіди про догляд за собою. Її співрозмовником стане Кен Дакворт – головний лікар Національного альянсу з психічної хвороби (NAMI).

Дивитись епізоди можна за посиланням: https://www.instagram.com/netflix/

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь