Спецпроєкти

Добірка на вихідні й не тільки: найкращі мультфільми 2021 року


Згадаємо найкращі мультфільми 2021 року та сучасності, аби вам було що подивитися цими вихідними.

Мультфільми 2021 року

Список анімаційних фільмів, що виходили та виходитимуть упродовж 2021 року:

  • «Душа» – 21 січня;
  • «Том і Джеррі» – 26 лютого;
  • «Рая та останній дракон» – 3 березня;
  • «Фільм про Губку Боба» – 4 березня;
  • «Айнбо. Серце Амазонії» – 18 березня;
  • «Арло, хлопчик-алігатор» – 16 квітня;
  • «Мітчели проти машин» – 22 квітня;
  • «Чарівний дракон» – 11 червня;
  • «Кролик Пітер 2: Втікач» – 11 червня;
  • «Лука» – 18 червня;
  • «Бебі Бос: сімейний бізнес» – 2 липня;
  • «Мисливці на тролів: підйом Титанів» – 21 липня;
  • «Монстри на канікулах: Трансформанія» – 23 липня;
  • «Кліффорд, Великий Червоний Пес» – 17 вересня;
  • «Сім’я Адамсів 2» – 1 жовтня;
  • «Енканто» – 24 листопада;
  • «Співай 2» – 22 грудня.

Найрейтинговіші мультфільми 2021 року

«Рая та останній дракон» входить у топ найкращих мультфільмів 2021 року. Мультфільм від студії Дісней розповість про відважну дівчину-воїна з королівства Кумандра. Разом зі своїм вірним супутником вона покидає рідну землю, щоб відшукати останнього дракона, який залишився у світі.

Бойові сцени додають динамічності мультфільму, а художній стиль та пейзажі дозволяють зануритися в культуру Південно-Східної Азії.

Рейтинг imdb: 7,4.

Мультфільм «Лука» занурює нас у незвичайні пригоди та вчить справжньої дружби. На італійській Рив’єрі між людиною та морським чудовиськом зав’язується неймовірна, але міцна дружба.

Рейтинг imdb: 7,5.

Ще один рейтинговий мультфільм 2021 року, який не залишить байдужим ані дитину, ані підлітка, ані дорослого. Ідеться про мультфільм «Душа». Pixar від Діснея має сильну репутацію у створенні високоякісних анімованих функцій. З довгим списком хітів, який розпочався з Toy Story ще у 1995 році, вони продовжують випускати справжні мультиплікаційні хіти.

Мультфільм «Душа» підкорив і критиків, і глядачів. Він був номінований на незліченні нагороди у всьому світі, оскільки його сюжет розв’язує фундаментальні питання про справжні життєві пріоритети. Мультфільм допомагає зрозуміти призначення людини, професій і цінностей, які варті того, аби жити.

Рейтинг imdb: 8,1.

Топовий фільм 2021 року для всієї родини від Netflix – «Мітчели проти машин». Весела подорож неідеальної родини переривається, коли вони опиняються посеред апокаліпсису роботів і раптом стають останньою надією, яка може врятувати людство.

Рейтинг imdb: 7,7.

Найочікуваніші мультфільми 2021 року

«Монстри на канікулах: Трансформанія». Мільйони дітей чекають на продовження улюбленої саги про монстрів. Четверта частина мультфільму розповідає нам про таємничий винахід Ван Хельсінга «Промінь монстрації», який виходить із ладу. Така несправність перетворює друзів-монстрів на звичайних людей, які змушені шукати протидію, аби перетворення не залишилося з ними назавжди.

Шоу має тривати, тож усі чекають на продовження мультфільму «Співай». Мультфільм заробив понад 600 мільйонів доларів у світовому прокаті, і фільмування продовження швидко розпочала студія. Вихід другої частини заплановано на 22 грудня 2021 року.

Допоки нам мало що відомо про сюжетну лінію мюзиклу «Співай 2», проте ми точно знаємо, що жителі звіриного міста знову підкорять нас своєю харизмою, талантами та енергією!

Найкращі мультфільми всіх часів

Мультфільми показують дітям, як щось працює в реальному житті, допомагають більше дізнатися про почуття та стосунки простою мовою. Популярні мультфільми наразі містять багато цінних уроків та показують дітям, як боротися з певними ситуаціями та людьми.

Ось перелік крутих мультфільмів, які будуть цікаві дітям і дорослим:

  • «Могила світлячків» (1988);
  • «Головоломка» (2015);
  • «Король Лев» (1994);
  • «Історія іграшок 3: Велика втеча» (2010);
  • «Віднесені привидами» (2001);
  • «Таємниця Коко» (2017);
  • «Валл-І» (2008);
  • «Пригоди Паддінгтона 2» (2017);
  • «Мій сусід Тоторо» (1988);
  • «Пісня моря» (2014).

Мультфільми від Дісней

З 1937 року компанія Волта Діснея розважає нас своїми чарівними анімаційними фільмами, живими видовищами та магічними комп’ютерними пригодами. Насправді Дісней випустив близько 420 фільмів із моменту свого першого випуску – класичної казки «Білосніжки та семи гномів». А тільки у 2021 році на екрани вийшло ще 20 нових мультфільмів від Діснея.

Усі мультфільми Діснея надихають і мають незвичайну добру атмосферу.

Ось список найкращих мультфільмів студії Disney:

«Рататуй» (2007)

Цей комедійний мультфільм про наївного, проте дуже амбіційного гризуна на ім’я Ремі, який прагне стати великим шеф-кухарем. Мультфільм є дотепним, кмітливим, моральним та драматично переконливим.

«Красуня і Чудовисько» (1991)

Сюжет цієї мультиплікаційної казки знає кожний. Заклинання чарівниці перетворює короля на лютого звіра. Це заклинання не можна скасувати, поки він не закохається. Життя чудовиська змінюється, коли на порозі величного замку з’являється Белль.

«101 далматинець» (1961)

Незмінна мультиплікаційна класика. З виходом фільму «Круелла» попит на старенький, проте неймовірно крутий мультфільм ще більше зріс.

Цікаві мультфільми для всієї родини

Перетворити вітальню на власний кінотеатр, притиснувшись до миски попкорну й вибирати сімейний фільм – одна з радостей батьківства. Це чудовий спосіб провести спільний час, віддалившись від повсякденного життя, занурюючись у мультиплікаційний світ разом зі своїми дітьми.

Ось добірка найцікавіших, на нашу думку, мультфільмів, від яких буде в захваті як малеча, так і батьки:

«Хоробра серцем» – нетипова історія діснеївської принцеси. Тут немає стереотипного зображення принцеси, яку ми звикли бачити. Насправді це казка про любов, сімейну гордість і глибину легенди.

«Нікчемний Я» – фаворит серед мультфільмів для всієї родини. Дивіться цю неперевершену кумедну трилогію, аби дізнатися наміри головного героя про поневолення всього світу.

«Незрівнянний містер Фокс» – найкасовіший оригінальний ляльковий мультфільм. Розлючені фермери, втомлені від постійних нападок хитрого лиса, готуються знищити свого ворога та всю його родину. Мультфільм без перебільшень є шедевром, котрий навчає необхідних моральних цінностей.

«Кораліна у Світі кошмарів» – мультфільм-трилер, котрий підійде для старшої категорії дітей. Атмосфера мультфільму лякає з кожною хвилиною, адже головна героїня потрапляє до кошмарної альтернативної реальності свого життя. Їй доведеться самотужки справлятися з примарами та ухвалювати важкі рішення. Радимо дивитися цей мультфільм напередодні Гелловіну.

«Вперед і вгору» – один із найдобріших, глибоких і зворушливих мультфільмів студій Піксар та Дісней. Він розповідає про справжню дружбу, кохання, прагнення, мрії та незвичайну подорож 78-річного буркотуна Карла Фредріксена.

Сподіваємося, що тепер ви не будете витрачати цілий вечір на пошуки гідних мультфільмів. Запасайтеся попкорном і дивіться найкраще.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь