Спецпроєкти

Благодійний маратон, допомога людям без дому. Перемоги дня у боротьбі з коронавірусом


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

?У світі від коронавірусу одужало понад 659 тисяч людей.

?Видавчиня bit.ua Таня Гриньова пробігла повний маратон у прямому етері прямо в себе на подвір’ї, щоб привернути увагу до збору коштів для захисту українських лікарів. 

Під час онлайн-трансляції на YouTube-каналі була розважальна програма. Зокрема діджей-сет від Даші Коломієць та читання віршів від Катерина Бабкіної. Маратон тривав близько 5 годин.

?Компанія METRO передала 5 000 соціальних наборів літнім людям у 18 містах. 

?Українська компанія OZZO запустила послугу знезараження особистого автотранспорту. Абсолютно безкоштовно пройти таку процедуру можна буде 22 та 23 квітня. 

Мобільні бригади будуть знезаражувати автомобілі за адресами (список доповнюється, оновлення будуть доступні в соцмережах компанії):

  • 22 квітня: Петра Григоренка 43 «METRO», Сабурова 2а «METRO»
  • 23 квітня: Петра Григоренка 43 «METRO», Ревуцького, 2г, ресторан «Штандарт»

? 24 квітня о 15:00 відбудеться благодійний концерт #СлухайВдома заради тих, хто не має дому. У прямому етері з безлюдної київської вулиці виступить вуличний музикант разом із зірками.

Цей концерт відбудеться в межах соціального проєкту, що його започаткувало агентство маркетингових сервісів Havas Engage в партнерстві з благодійним фондом Caritas Ukraine. Мета ініціативи – зібрати 1 000 000 гривень для допомоги тим, хто зараз не має дому.

? Харарі, Далай-Лама та інші світові лідери думок звернулися до українського вчительства.

«Підтримувати одне одного та сприймати карантин як можливість вийти на новий рівень», – таким був загальний зміст звернень, що їх підготували для українських вчителів фахівці та лідери думок світового масштабу. Ці звернення з’явилися в прямому етері п’ятиденної онлайн-конференції для батьківства та вчительства «Антикризовий національний онлайн-EdCamp 2020», що зібрала понад 10 000 учасників та стала найбільшою освітньої онлайн-подією в історії країни.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь