Спецпроєкти

Ініціатива дня: «Супермаркет культури», де можна придбати подарунки собі та іншим


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Агенція Port.agency запустила нову благодійну ініціативу – «Супермаркет культури», де кожен може зробити дві чудові справи водночас: придбати унікальну річ і підтримати сферу культури.

Катя Тейлор
засновниця Port.agency
Ми знаємо, як сильно постраждав культурний сектор, і хочемо допомогти організаціям, що не можуть на карантині отримувати прибуток, але мають при цьому шалені витрати. Ми впевнені, що люди захочуть повернутися до мистецьких закладів і подій, коли ми переможемо коронавірус. Тож чому б не спланувати цей похід зараз, купуючи послугу з «відкритою датою»

«Товари» в супермаркеті підібрані на різний смак і бюджет: від онлайн-лекцій за 100–200 гривень до ексклюзивного відвідування музею, де ви будете єдиним відвідувачем. До проєкту вже долучилися Одеський художній музей, Українська кіноакадемія та Національна бібліотека імені Вернадського. Інші інституції та культурні діячі також можуть взяти участь у «Супермаркеті культури» – для цього варто написати на скриньку агенції hello@port.agency 

Вибір bit.ua

Ми подивилися на пропозиції «Супермаркету культури» та склали власний ТОП 3 лотів:

  1. Екскурсія на дах бібліотеки Вернадського. Архітектура в стилі радянського модернізму та бруталізму з’явилася в багатьох кліпах і рекламних роликах – як українських, так і іноземних. Що так приваблює у Вернадці режисерів? Можна дізнатися на ексклюзивній екскурсії, що завершиться на абсолютно футуристичному даху книгосховища. Ціна – 400 грн. Дата – на ваш вибір, після карантину.
  2. Онлайн-екскурсія Одеським художнім музеєм з Олександром Ройтбурдом. Директор ОХМ та відомий художник Олександр Ройтбурд візьме камеру та персонально для вас або вашої компанії проведе екскурсію музеєм. Із суб’єктивними емоціями щодо картин та акцентом на новинки (роботи, які дістали з фондосховищ за останнє півріччя). Ціна – 6 000 грн. Дата – на ваш вибір.
  3. Онлайн-лекція режисерки Марисі Нікітюк про секс у кіно. Марися Нікітюк – режисерка драматичного фільму «Коли падають Дерева» та сценаристка стрічки «Додому». А ще – гуру кінематографічних інтимних сцен. Як вони «це» роблять у кіно? Дізнаєтеся на онлайн-лекції. Ціна – 99 грн (знижена!). Дата – 7 травня о 19:00. Місце – Zoom.

А свого фаворита обирайте на сайті.

Культура робить нашу ізоляцію трохи приємнішою завдяки фільмам, художнім творам, книжкам і музиці. Допоможемо їй у відповідь?

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь