Спецпроєкти

Крім Tinder і Zoom: 10 застосунків для пошуку кохання, друзів та дзвінків матінці

Від ізоляції вже всі втомилися, а живе спілкування з людьми почали цінувати як ніколи. Та навіть із послабленням карантину бігти обійматися з усіма знайомими та вриватися на першу-ліпшу вечірку не варто: до винайдення вакцини від COVID-19 (а це щонайменше рік) загроза нікуди не зникла та навіть не зменшилася. 

І оскільки #МиВсіВОдномуЧовні, то не варто нехтувати альтернативами для спілкування. Познайомитися з новими людьми, знайти кохання всього життя та просто поспілкуватися з близькими можливо й за допомогою смартфона. Якщо ж ви вже втомилися від тіндеру чи зуму – у нас хороші новини. Ми підготували підбірку мобільних застосунків, що урізноманітнять ваше соціальне життя на карантині (який все ще триває!).

Для пошуку партнерів

Down

Не завжди хочеться спілкуватися чи йти на побачення з геть незнайомими людьми, а проявити романтичні почуття до колег або друзів друзів може бути ніяково. Для таких випадків придумали Down, що підключається до вашого акаунту у фейсбуці. Спочатку вам запропонують відмітити тих друзів у соцмережі, з якими ви не проти зблизитися. Однак вони про це дізнаються лише в тому випадку, якщо самі вас позначать у своєму застосунку. Так ви уникнете дискомфорту та перейдете одразу ж до планування ваших днів і вечорів.

Happn

Початковий задум цього застосунку – він показує вам людей, із якими ви десь перетиналися в місті. Та навіть якщо зараз ваша щоденна дорога – це шлях із кімнати до кухні, Happn все одно може вигідно виділятися серед інших програм. Адже в ньому є фільтр збігу за інтересами, чого бракує в багатьох аналогах. 

Badoo

На баду значно ширший функціонал, якщо порівнювати цей застосунок із його найближчим родичем – тіндером. Ви можете одразу ж обрати тип спілкування, який вас цікавить: від дружби до інтимних стосунків. Також у баду більше вимог до заповнення профілю, тож інформації про потенційного/-у партнера/-ку буде одразу ж більше. Ще одна родзинка цього застосунку – ви можете цілеспрямовано шукати людей, схожих на ваших кумирів.

Для пошуку друзів

Meetup

Часто нам може не вистачати навіть не романтичного, а простого приятельського спілкування. Особливо, якщо немає з ким обговорити власні хобі чи навіть останній фільм, який ви переглянули. Для цього корисним буде застосунок і сайт Meetup: у ньому створюють «кімнати» для розмов на різноманітні теми, від вебінарів з програмування до груп для спільних прогулянок із собаками. 

Blendr

Цей застосунок працює за схожим принципом із баду, але все ж пропонує більше варіантів дружнього спілкування. У профілях людей ви знайдете багато про їхні інтереси та спосіб життя – саме те, що треба для початку цікавої розмови.

Patook

Однак якщо у Blendr можуть виникнути певні сумніви, чого саме шукає ваш/-а співрозмовник/-ця, то в Patook флірт заборонений правилами застосунку. Програма позиціонує себе як простір для пошуку друзів. Алгоритм підбере вам профілі людей із найбільшим збігом інтересів і поглядів на життя.

Для спілкування з близькими

Whereby

Зберегти хороші стосунки з близькими та давніми друзями – не менш важливо, ніж зав’язувати нові. Це особливо зручно робити за допомогою відеозв’язку. Зум або скайп доводиться завантажувати на комп’ютер, що може бути незручно та незрозуміло. Для того щоб уникнути зайвих рухів, варто знайти альтернативу. Це може бути, наприклад, Whereby. Він працює і просто в браузері, функція поширення свого екрану – безкоштовна, а от за запис відео чи велику кількість учасників потрібно буде доплатити.

Talky

Ще простіше відеозв’язок організувати в Talky. Буквально за один клік ви зможете запросити ще п’ятьох друзів до свого відеочату. Навіть реєструватися не потрібно: програма працює за принципом унікальних посилань, а не особистих кабінетів користувачів (як інші аналоги).

Tango

Якщо ж збирати всіх друзів і родичів на вечірки у відеочатах – не ваш формат, то можете діяти більш невимушено. Транслюйте свої лайви на платформах на кшталт Tango, щоб підтримувати постійний зв’язок зі знайомими: вони можуть вас коментувати та спілкуватися під час ваших етерів. А ще так можна розкрити власні таланти світові, адже застосунок уже зробив багатьох популярними завдяки веселим і небанальним відео блогерів.

Дистанційне спілкування допоможе нам стримати розповсюдження вірусів. А ще команда KIND Challenge і Українська біржа благодійности запустили збір коштів на купівлю засобів захисту для лікарів і автоматичних гематологічних аналізаторів крови. Задонейтити 1, 10, 100 гривень або будь-яку іншу суму, що буде важливим внеском у боротьбу з коронавірусом, можна за посиланням.             

Мета проєкту #МиВсіВОдномуЧовні – об’єднувати людей у боротьбі проти хвороби, інформувати, розповідати про можливості допомогти одне одному.

Ілюстрації: Олександр Грехов

Підписатися на розсилку:

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь