Спецпроєкти

Аромат метро, обрізані кутикули, комедії у 3D: чому ми зрадіємо коли усе це закінчиться


glo™️ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Самоізоляція навчила нас готувати щось складніше за гречку, вирішувати дуже-важливі-питання по роботі прямо зі свого ліжка і слухати вебінари нонстоп. А ще тільки ми зрозуміли, якими важливими є зміни та рух уперед. І як уже хочеться оновлення, яке ми завжди відкладали на потім: опанувати малювання олією, зробити новий манікюр або радикально незвичну для себе стрижку. 

Разом із glo™ з ностальгією згадуємо прості життєві радощі, які до часів самоізоляції ми не цінували (і дарма).

Спостереження за метушнею в метро

Зізнаймося:  для багатьох поїздки у громадському транспорті були не найулюбленішою частиною дня. Ми чесно намагалися покращити цей час улюбленою музику, читанням книжок (коли б ще на них знайшовся час?) або спробами поговорити/покричати з друзями, доки потяг прямує до потрібної вам станції.

Майже два місяці без метро – і ми вже до сліз сумуємо навіть за штовханиною в годину пік. Думаємо, що ця туга мине після першої поїздки в натовпі. А от витягти навушники під час поїздки та послухати пісню від утомленого музики у вагоні, стати мимовільним свідком обговорення складних стосунків між двома закоханими та врешті-решт впіймати дзен під гуркіт підземки – безцінно. 

Офлайн-спілкування та неквапливі прогулянки

Чесне «Ой ні, на прогулянку зараз немає настрою» або не таке чесне «Та роботи ще багато, немає часу погуляти» – навряд чи після того, як усе ЦЕ закінчиться, в нас залишаться подібні відмовки від живого спілкування. Навпаки: ми зберемося в парку разом з усіма друзями та подругами – і як ми змогли вижити без їхніх обіймів та голосу, не викривленого мікрофоном ноутбука! Обійматимемося, сміятимемося, зробимо мільйон спільних світлин (нарешті не селфі з квартири) та почуватимемося найживішими в цьому світі. 

Завершення періоду самоізоляції – ідеальний час пробувати щось нове. Починати можна з дрібниць – наприклад, із сигарет перейти на альтернативи без диму та попелу* – пристрої для нагрівання тютюну. Нещодавно з’явився пристрій для нагрівання тютюну glo™ HYPER у новому форматі демі з удосконаленою індукційною технологією, завдяки якій тютюновий стік нагрівається швидше та рівномірніше. Девайс має два режими: Boost і стандартний. У режимі Boost glo™ HYPER нагріває тютюн до 280°С і в поєднанні з новими стіками neo™** в новому демі форматі забезпечує інтенсивніше насичення тютюном та збалансованіший смак. Заряду glo™ HYPER вистачить до 20 сеансів***, тобто не просто на довгу прогулянку в парку, а на кілька днів. 

 

Різні смаки стіків neo™ демі – класичний Terracotta Tobacco, свіжий Redberry Pastel, тропічний Magnetic Pineapple та Brilliant Berry з ягідним присмаком – якраз для компанії з різними вподобаннями. Кожен зможе знайти смак саме для себе. А ще ви не дратуватимете друзів, які не курять, стійким запахом диму і не заважатимете їм насолоджуватися ароматами весни.  

Ще одна приємність – варіанти кольорів пристрою:  яскраво-помаранчевий, синій та білосніжний. Можна підібрати відповідно до настрою, темпераменту або навіть кольору улюблених кросів.

Перегляд безглуздих комедій у 3D-форматі під регіт усього залу

Ще й з відерцем сирного або карамельного попкорну.

Навіть крутий проєктор та транслювання фільму на всю стіну квартири не замінять походу до кінотеатру. 

Після зняття усіх обмежень ми обов’язково підемо в кіно. Перестанемо кривити носа, знімемо снобістську маску та зізнаємося, що насправді нам подобаються комедії на кшталт «Дуже страшного кіно». Для перегляду оберемо саме таку комедію – не інтелектуальну, але до біса смішну. Сміятимемося, забувши про правила ввічливости. 

Загалом ми ходитимемо до кіно частіше – на комедії чи драми (або навіть фільми жахів), з друзями і на самоті. І подумки подякуємо всім-всім, хто був причетним до створення кінотеатрів, пустивши сльозу від розчулення.

Дотики до свіжопідстриженого волосся та акуратно обрізаної кутикули

Ми вже встигли опанувати домашній манікюр та спробували себе в ролі перукаря/-ки: хтось – вдало, хтось – не дуже. Та деякі справи все ж краще довіряти професіоналам. Думаємо, всі, хто зараз мріє, щоби волосся відростало за ніч після невдалої домашньої стрижки, або дмухає на порізи після домашнього манікюру, погодиться з нами.

Не знаємо, як справлятимуться салони після відкриття з таким притоком клієнтів/-ок. Зате точно знаємо, як радітимемо після цих процедур, які під час режиму самоізоляції були недоступні. Як наважимося на радикальну стрижку, про яку мріяли вже дуже давно, а потім чекатимемо зливи, щоб, як у вірші Жадана, відчути «дощ у стриженому волоссі». І нарешті почуватимемося справді оновленими.

Нехай усі ці маленькі радощі стануть швидше доступними!

Нехай ми скоріше повернемося до звичайного життя – здоровими, ще сильнішими, ніж раніше, та шалено щасливими!

* Без сигаретного диму, а з аерозолем від нагрітого тютюну. Це не обов’язково означає, що цей продукт менш шкідливий, ніж інші тютюнові продукти. 
** Тютюновмісні вироби для нагрівання не цілком безпечні та викликають звикання.
*** За умови абсолютно зарядженого акумулятора. Кількість сеансів може варіюватися залежно від способу використання.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram