Спецпроєкти

Бумбокс, Друга Ріка, Alina Pash: онлайн-концерт на підтримку лікарів за участи українських зірок


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! Телеканал М1 та Всеукраїнська асоціація музичних подій проведуть благодійний музичний маратон «Сміливе серце»! На всі зібрані кошти придбають засоби захисту для медиків, які рятують життя хворих на COVID-19.  Благодійні онлайн-концерти відбудуться 23 та 30 травня.

23 травня участь у концерті братимуть гурти Бумбокс, Друга Ріка та співачка Аліна Паш. Програму для наступного концерту анонсують на сайті проєкту за декілька днів.

Початок прямого етеру – о 19:00 на телеканалі М1 та YouTube-каналі «Чоткий паца». Люди з вадами слуху також зможуть «почути» музику популярних українських виконавців – етер супроводжуватимуть сурдоперекладом.

«Україна – країна лікарів-супергероїв, які наважилися пожертвувати собою, своїми силами, сім’ями, сном і здоров’ям заради життя десятків тисяч хворих. Ми закликаємо подякувати їм за це», – говорять організатори проєкту.

Допомогти лікарям можна, зайшовши на сторінку благодійного фонду Пацієнти України або надіславши SMS із будь-яким текстом на номер 88001 (вартість 1 повідомлення – 20 грн.). На всі зібрані кошти придбають засоби захисту для медиків.

Благодійний музичний маратон «Сміливе серце» організовують ком’юніті-агенція OMG agency, телеканал М1, асоціація ВАМП, фестиваль Atlas Weekend, квитковий оператор Ticketsbox.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь