Спецпроєкти

Як Джамала знімалась у фільмі Netflix про Євробачення разом з Віллом Феррелом та Рейчел Мак-Адамс


26 червня на стрімінговой платформі Netflix відбудеться прем’єра комедії «Євробачення: Історія вогненної саги».

У фільмі йдеться про дует ісландських музикантів, Ларса (Вілл Феррелл) та Сігріта (Рейчел Мак-Адамс), які їдуть на Євробачення, щоб представити свою країну на пісенному конкурсі та позмагатися за перемогу з російським конкурсантом.

Головні ролі у фільмі виконали Вілл Феррелл, Рейчел Мак-Адамс, Пірс Броснан, Ден Стівенс і Демі Ловато.

У знімальному процесі фільму також взяла участь Джамала, зігравши саму себе. Зйомки сцени за участю Джамали відбувалися в замку Небуорт-хаус XV століття в англійському графстві Хартфордшир.

«У липні минулого року я отримала лист приблизно такого змісту: “Дорога Джамало! Ми знімаємо фільм про Євробачення. Ми дуже хотіли б, щоб ти взяла в ньому участь, адже ти душа і серце Євробачення”. І підпис: Девід Добкін і Вілл Феррелл. Серйозно? Мене запрошує зніматися режисер фільмів “Непрохані гості” і “Шанхайські лицарі” Девід Добкін і король комедії Вілл Феррелл? Ось це подія!», – розповіла Джамала.

Джамала також поділилася враженнями від зйомок фільму:

«На зйомках мене вразило все: від дбайливого ставлення до зелених зон біля локації до кількости задіяних у продакшені людей і професіоналізму знімальної групи. Коли я вперше зайшла в старовинний замок, де знімали мою сцену, мені здалося, що я потрапила в казку! Усе приголомшувало. І актори, і масовка були такі гарні, що неможливо було відвести очей. Оператор Денні Коен (до речі, номінант на “Оскар”!) і режисер Девід Добкін дуже докладно пояснювали, що вони хочуть бачити в кадрі. Пізніше я познайомилася з Віллом Ферреллом, нереальною Рейчелл Макадамс (обожнюю “Щоденник пам’яті”) і відомим красенем Деном Стівенсоном.

«Уявіть собі, заходжу в гримерку і перше, що чую: “When strangers are coming…”. Ден починає співати “1944”! А Рейчел підходить, тисне руку і каже, що дуже рада познайомитися зі мною. Звичайно, я розумію, що у них прийнято говорити колегам приємні речі, але я все одно не можу вам передати мої емоції в той момент! Зніматися в цьому фільмі було величезним задоволенням.


Запам’яталася і зустріч з найяскравішими учасниками Євробачення різних років. Моя улюблена Loreen, Elina Nechaeva, з якою після зйомок ми обійшли всю Оксфорд стріт у пошуках іграшки для Еміра, душевний Рибак, смішна Netta… Коли ми всі зібралися, це було схоже на зустріч випускників. Опинитися в такій компанії було дуже круто і душевно!».

Вілл Феррелл – палкий шанувальник Євробачення. У 2018 році Вілл був глядачем на конкурсі у Лісабоні, де ізраїльська Нетта здобула перемогу з піснею «Toy». Він також відвідав фінал Євробачення у 2014 році в Копенгагені. Вілл Феррел дивиться шоу щороку: «Мені це дійсно цікаво. Це часто ексцентрично й оригінально».

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь