Спецпроєкти

Вийшли два спеціальних епізоди серіалу «Нормальні люди». Там герої прийшли на сповідь до священника із серіалу «Флібег»


26 червня ірландський телеканал RTE в межах благодійного телемаратону, що його організовує проєкт Comic Relief,  показав два нових спеціальних епізоди серіалу «Нормальні люди».

У межах акцій Comic Relief автори серіалів і шоу часто створюють спеціальні гумористичні епізоди та роблять кросовери для доброчинности. Цього разу вони організували кросовер серіалів «Флібег» і «Нормальні люди», щоб зібрати гроші на боротьбу з COVID-19 в Ірландії.

В одному з епізодів Дейзі Едгар-Джонс і Пол Мескаль, які грають Маріанну і Коннела, приходять до священника, якого грає Ендрю Скотт, щоб покаятися в гріхах і з Божою поміччю розібратися у своїх непростих стосунках.

«Благослови мене, святий отче, бо я згрішив. Я закоханий, і все дуже складно », – звертається до священника Коннел. На що священик, який сам пережив непрості стосунки з головною героїнею Фібі Воллер-Брідж у серіалі «Флібег», йому відповідає: «Чи мені не знати». До їхнього обговорення стосунків із жінками пізніше приєднується і сама Маріанна.

Крім серії зі сповіддю, персонажі «Нормальних людей» з’являються ще в одному епізоді під назвою «Нормальні літні люди» (Normal Older People) , що показує їхнє можливе майбутнє за 40 років після останньої сцени в серіалі.

Маріанну і Коннела зіграли Дідрі О’Кейн та Пітер Макдональд.

«Нормальні люди» – це екранізація бестселера молодої ірландської письменниці Саллі Руні. Прочитати, чому серіал став таким популярним, можна тут.

Comic Relief – британська доброчинна організація, що її заснували в 1985 році комедійний сценарист Річард Кертіс і відомий актор та комік Генрі Ленні. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь