Спецпроєкти

Який вигляд матимуть фанати Netflix за 20 років? Гіпотетична модель


44% жителів Німеччини, Британії та США визнали, що за час карантину почали частіше користуватися стрімінговими сервісами, зокрема Netflix. Перегляд фільмів та серіалів замінив їм спілкування з друзями та відеоігри.

Сайт OnlineGambling розробив гіпотетичну модель того, який вигляд матимуть фанати Netflix (і будь-якого іншого сервісу) за 20 років, якщо й далі проводитимуть більшість вільного часу, переглядаючи серіали.

Учені створили тривимірні моделі чоловіка і жінки – Еріка і Ханни, і показали, як такий спосіб дозвілля вплине на їхнє здоров’я та зовнішній вигляд.

Їхні хребти викривлені, м’язи атрофовані, вони страждають від ожиріння. У них хворобливий вигляд: темні кола під очима, очі налиті кров’ю через тривалий час перед екранами гаджетів. Внаслідок нестачі сонячного світла і вітаміну D волосся в них дуже випадає, а шкіра – бліда. Вони передчасно старіють. Близькі та знайомі можуть часто скаржитися, що в Еріка і Ханни постійно поганий настрій.

Це лише деякі негативні наслідки, які такий нездоровий спосіб життя може спровокувати. Малорухливий спосіб життя, неправильне харчування провокують варикоз, рак кишківника, сідничну амнезію. До того ж, ризик цукрового діабету зростає на 30%.

Таке майбутнє чекає не тільки на любителів серіалів, але й офісних працівників. У минулому році вчені створили Емму – прототип тих, хто 20 років пропрацював в офісі за робочим столом.

Якщо не хочете ставати Еммою, при цьому розумієте, що ведете сидячий спосіб життя – нумо виправлятися! Піклуючись про ваше здоров’я, склали гайд, як підтримувати мінімальну необхідну активність та не приростати до офісного крісла чи домашнього дивану.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь