Спецпроєкти

На вечірку і ділову зустріч: 6 образів з кросівками від українських фешнблогерів 


Складно собі уявити, що ще років десять тому людина у кросівках поза спортивним залом викликала щире здивування. Якби вони знали, що кросівки будуть носити із сукнею чи тренчем, це б їх добряче потішило. 

Без кросівок складно уявити гардероб сучасної людини. Швидкий ритм життя, активні заняття спортом і пошук комфорту – причини популярности цього надзручного взуття.  З ростом попиту на кросівки збільшується і різноманітність вибору: дизайнери експериментують з моделями, характеристиками, формами. 

Водночас є універсальні моделі, які вже стали позачасовою класикою. Серед таких – культові кросівки adidas Superstar. Цьогоріч моделі виповнюється 50 років. Із цієї нагоди українські фешнблогери розповіли про свої найулюбленіші повсякденні луки, які можна поєднувати з кросівками Superstar.

Діана Глостер

У мене дуже активний спосіб життя, і за день я можу побувати в 5 різних місцях – від ділових зустрічей і офісу до тренувань і кінопрем’єри. Тому часто в моїх луках поєднується спорт-кежуал з класикою: темно-сірі джинси з високою посадкою плюс суперстари як база, кашеміровий боді і жакет – елегантність і жіночність. Сумка з акцентним ременем і сережки-кільця роблять цей образ актуальним і цікавим.

Тіна Сізонова

Тренд цього року – це прояв індивідуальности, зокрема й у стилі. Модні тенденції в сезоні літо-2020 різноманітні: кожен може вибрати те, що йому ближче. Це може бути як мінімалізм, так і еклектика, як яскраві поєднання, так і пастельні тони, як маскулінність, так і жіночність. А для деяких монохром або тоталаутфіт – фаворит декілька сезонів поспіль.

Мій аутфіт демонструє романтичний настрій. Комфортне взуття у вигляді трендових білих лаконічних Superstar символізує любов до зручности і свободи рухів. До того ж Superstar адаптуються в гардеробі і чудово комбінуються з улюбленими речами – від деніму до суконь і костюмів. 

Анна Погребняк

По-перше, цього літа ми будемо і далі спостерігати бежеву палітру в одязі. По-друге, тренд, який з нами ще на кілька сезонів – це гіпертрофовані плечі у блузах, топах, піджаках. 

У мене є правило: щоб точно не помилитися з образом, використовувати в ньому тільки одну трендову річ (в даному випадку піджак з масивними підплечниками). Усе інше – це база: білі джинси, однотонний джемпер і кеди Superstar, які за 50 років вже стали класикою.

Леонід Мартинчик

Пам’ятаєте суворих радянських тітоньок-білетерш, які могли не пустити вас до театру, бо ви маєте недостатньо елегантний вигляд? Так от, такий образ у стилі спорт-шик точно збив би їх з пантелику! 

Минули ті часи, коли поєднувати спортивне та класичне було злочином проти моди! Сьогодні можна сміливо одягати улюблені надзручні адідаси під пальта та бути суперстильним! А головне – це універсальна комбінація, в якій вам буде комфортно всюди: і в офісі, і на побаченні, і на виставці сучасного мистецтва. 

До речі, рекламний ролик з нагоди 50-річчя створював Джонна Хілл (пам’ятаєте його у «Мачо і ботан»?). Ролик присвячений силі командного духу, завдяки якій з’являються можливості виходити за межі і створювати позитивні зміни в різних сферах. У ньому взяли участь найвідоміші креатори із світу музики і спорту. За сюжетом одна з героїнь відео, скейтбордистка Дженніфер Сото, зустрічає на своєму шляху яскравих особистостей з різних сфер і поколінь, одягнених у знакові чорні костюми з трьома смужками і кросівки Superstar. Усі вони зібралися як одна велика команда Superstar, щоб разом змінити гру.

Марина Сандугей

За роки роботи фешнпродюсером стиль для мене став складатися з трьох компонентів: комфорт, краса, якість. Так я даю ще визначення стилю smart casual.

Мої улюблені луки: штани і взуття без каблука, оверсайз-сорочки і піджаки, тонкі водолазки і футболки без принта. Це поєднання легко комбінувати і використовувати як базу понад 5 років.

Завжди маю кілька пар adidas – для зустрічей і для зйомок підходять ідеально! У цьому році моя пара – adidas superstar 24/7.

Стася Монастирська

Мої улюблені кольори – чорний, білий і червоний. Цей лук – чудовий приклад, як до total black додати яскравих акцентів, не перевантажуючи образ. 

Люблю зручне взуття і вільні oversized-речі. Як на мене, зараз дрес-код уже не залежить від приводу, як це було колись, відповідно, свобода особистости – на першому місці, ліміти суспільства – на другому. Так одягнувшись, наприклад, я можу піти вдень на зустріч із режисером щодо нового проєкту, а ввечері зустрітися в барі з друзями або тусити до ранку на Brave Factory.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram