Спецпроєкти

Куди піти: виставка «Сто днів самотності», присвячена світовідчуттю українських художників під час пандемії


У Києві стартувала виставка українських художників «Сто днів самотности», яка відображає переживання та світовідчуття українських художників під час пандемії

Натхненням для неї став проєкт журналу Vogue UA «Картина світу», в якому художники, фотографи та дизайнери намагалися передати на одному зображенні свої емоції та відчуття – дуже різні та інтимні.

Рефлексії про час, проведений в ізоляції, у кожного художника різні, але їх об’єднує відчуття життя, яке не зупинилося.

У виставці беруть участь: Маша Рева, Люся Іванова, Марія Куліковська, Антон Логов, Іван Грабко, Віктор Бакін, Дар’я Кольцова, дует Krolikowski Art, Євген Примаченко, Віталій Янковий, Оля Федорова, Ігор Єфімов, Женя Лісняк.

«Проєкт присвячений людині, яка залишилася наодинці із собою, своїми страхами і мріями, розчаруваннями та очікуваннями. Через особисті історії авторів виставка розповідає про ізоляцію і роздуми щодо нової реальности», –коментує кураторка проєкту Катя Тейлор.

Виставка стане першою мистецькою подією в межах колаборації Port.agency та Kooperativ. Упродовж року на території простору відбуватимуться змінні експозиції, дискусії та творчі зустрічі для взаємодії артспільноти, бізнесу та IT-сфери.

Виставка працюватиме до 31 серпня щоп’ятниці з 16:00 до 18:00 та щовихідних з 10:00 до 17:00 у Kooperativ.

Виставку можуть відвідати всі охочі за умов попередньої реєстрації. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь