Спецпроєкти

Діджей-сет, що налаштує на гарний сон: коли і де його слухати?


glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

У середу 29 липня англійські діджеї Джонас Блу та Том Міддлтон проведуть музичний сет The Fade Out*. Під час перфомансу діджеї поєднають музику із психоакустичними ефектами, під які можна буде краще виспатися та прокинутися відпочившим, пояснює організатор заходу glo™.

Психоакустика – наука про те, як ми сприймаємо звуки. Вона поєднує в собі фонетичні, фізіологічні та психолінгвістичні дослідження. Основоположником вважається Герман фон Гельмгольц, який у 19 столітті досліджував мовлення та закономірності побудови звуків.

The Fade Out триватиме дев’ять годин з 22:30 до 7:30 ранку. Перфоманс буде поділений на п’ять циклів по 90 хвилин.

Хедлайнери заходу відомі тим, що:

Джонас Блу працює з Ліамом Пейном, Беккі Хілл, Tiësto та Рітою Орою. Продав 40 мільйонів синглів, 120 платинових дисків та п’ять разів номінувався на BRIT Awards. 

Том Міддлтон поєднує музику, зокрема за принципами поведінкової психології, створює звукові пейзажі та вивчає практики, як покращити якість сну. Том відкривав виступи Леді Гаги, Каньє Веста та Снуп Дога, а віднедавна доєднався до медитаційного майданчика Calm. 

«Музика спроможна впливати на людей найнеймовірнішими способами. Протягом майже тридцяти років я бачив це на власні очі, коли брав участь у концертах у різних країнах світу. Спираючись на наукові дослідження, можна створювати звукові пейзажі, що заряджають енергією або допомагають якісніше відпочити», – каже він.

glo™ об’єднує тютюн і технології, аби винайти нові способи насолоджуватися і тим, і тим. Бренд презентує безкомпромісний вибір у межах нової концепції #Breakbinary. Саме тому цього літа glo™ співпрацює із Джонасом Блу і Томом Міддлтоном, втілює новаторські ідеї у життя та створює принципово нові враження. Більше інформації за посиланням: https://myglo.info/2CONCQw

Захід призначено тільки для повнолітніх.

*Зе Фейд Аут

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь