Спецпроєкти

Застосунок дня: мобільне рішення, яке допоможе обрати потрібного лікаря


Український медичний онлайн-хаб Doc.ua нещодавно представив користувачам новий мобільний застосунок. Як він працює і в чому його переваги?

Мобільний застосунок – це полегшення взаємодії між його користувачами та лікарями. Він значно спрощує пошуки потрібного спеціаліста, надає можливість написати відгук про його роботу  та ознайомитися з відгуками інших пацієнтів/-ок.

Завдяки застосунку можна:

  • обрати лікаря, враховуючи його спеціалізацію, стаж роботи, рейтинг, місце та вартість послуг;
  • записатися на консультацію;
  • залишити свій відгук, який допоможе іншим користувачам/-кам застосунку;
  • записатися на лабораторний аналіз;
  • придбати необхідні медичні препарати;
  • отримати аудіоконсультацію спеціаліста.

Це перше мобільне рішення в Україні, в якому зібрано півтори тисячі профільних медичних закладів, більше 11 тисяч контактів лікарів та 300 тисяч реальних відгуків від користувачів.

Також Doc.ua вже уклав меморандуми про співпрацю з МОЗ України, Київською, Черкаською та Херсонською обласними держадміністраціями.

«Ми раді, що компанії, які вже мають великий досвід впровадження медичних послуг онлайн, створюють абсолютно новий рівень взаємодії «лікар-пацієнт». Я вірю, що разом ми зможемо створити медицину майбутнього в Україні», – заявив Ярослав Кучер, заступник міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

«З кожним оновленням ми наближаємося до великої мети – створити онлайн-екосистему з можливістю ведення електронної картки в смартфоні. Це стане проривом в обслуговуванні пацієнтів. Не потрібно буде згадувати, чи робили вам щеплення від кору, чи була у вас вітрянка в дитинстві та коли ви хворіли на ангіну – все це буде у вашій онлайн-картці. Ми будуємо світ, у якому бути здоровим просто – і це неабияк надихає», – прокоментував запуск застосунку Сергій Казанцев, засновник Doc.ua.

Додаток доступний на платформах Android та iOS.

Раніше ми розповідали про запуск безкоштовних аудіоконсультацій. Проєкт був розроблений Doc.ua разом із МОЗ України.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь