Спецпроєкти

Spotify офіційно запустили в Україні


15 липня музичний сервіс Spotify запустили у 13 нових країнах: Албанії, Білорусі, Боснії та Герцеговині, Хорватії, Казахстані, Косові, Молдові, Чорногорії, Північній Македонії, Росії, Сербії, Словенії і Україні.

Про це повідомили в пресслужбі сервісу.

Застосунок уже можна завантажити в App Store і Google Play.

У бібліотеці Spotify понад 50 мільйонів треків і 4 мільярди плейлистів з музикою українських і міжнародних виконавців, персоналізовані рекомендації нової музики, можливість відтворення на різних пристроях і інтеграція з Instagram, Facebook, Samsung, Android TV, Google Maps й іншими платформами.

Також у Spotify вже доступні плейлисти, створені спеціально для українських користувачів: Top Hits Україна (Top Hits Ukraine), New Music Friday Ukraine, а також плейлисти популярних українських виконавців: This Is Jamala,  This Is ONUKA, This Is MONATIK, This Is Океан Ельзи, This Is The Hardkiss,  This Is 5’nizza, This Is alyona alyona, This Is Время и Стекло, This Is Бумбокс, This Is NK та багато інших.

Доступ до бібліотеки Spotify безкоштовний, також є платна підписка Spotify Premium, з якою можна користуватися сервісом без реклами (безкоштовний пробний період – три місяці).

Загалом є чотири варіанти підписки:

  • З індивідуальною Spotify Premium можна слухати музику без реклами і офлайн, користуватися сервісом за кордоном без обмежень за часом – $ 4,99 на місяць.
  • Spotify Premium DUO, окрім можливостей стандартного преміумакаунту, створює автоматично оновлюваний плейлист «Мікс для двох», що поєднує музику, «яка сподобається обом» – $ 6,49 на місяць.
  • Сімейна Spotify Premium для шести користувачів – $ 7,99 на місяць.
  • Spotify Premium для студентів доступна за ціною $2,49 на місяць.

Також українські користувачі отримають доступ до платформи Spotify for Artists, де артисти і лейбли матимуть можливість відстежувати статистику й авдиторію нових релізів.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь