Спецпроєкти

Banda відкриває офіс в Каліфорнії. Які проєкти реалізовуватимуть?


Сьогодні засновники українського креативного агентства Banda оголосили про відкриття офісу в Каліфорнії. Його очолить Ярослав Сердюк– співзасновник та директор зі стратегії агентства.

Ярослав вже переїхав до Каліфорнії та відповідатиме за запуск і розвиток офісу.

Павло Вржещ
співзасновник Banda
Нам подобається те, що ми робимо. Ми любимо цю гру. Вихід на американський ринок дасть нам можливість поставити рівень складності гри на максимум. Америка — це країна підприємництва, тут його ген прививають дітям вже у дитсадочку. Тому бізнеси з найцікавішими ідеями тут всюди, і всім їм потрібен маркетинг і брендинг, стратегія та креатив.
Наразі агенство вже працює над чотирьма проектами на американському ринку: розробляють айдентику для промо-кампанії голлівудського фільма, створюють бренди для двох інвестиційних фондів, а також готуються запустити на ринок новий канабіс-бренд.

Креативна команда залишиться працювати у Києві, хоча в майбутньому Banda розглядає варіант найняти кілька людей для розвитку бізнесу у Каліфорнії.

«Зараз абсолютно не важливо, де знаходиться команда. Але для початкових стадій проекту, які ми називаємо «Занурення» і «Discovery», важливо, щоб ми провели в офісі клієнта робочий тиждень. Тому ми розглядаємо релокейт команди на два-три тижні під великі проекти. В основному мова йде про стратегію, які повинні перейнятися атмосферою ринку, побачити все наживо і поговорити з людьми», – розповідає співзасновник banda Єгор Петров.

За 8 років існування креативна агенція banda зібрала значний список клієнтів. Серед них – Monobank, Comfy, ПриватБанк, Budweiser, Borjomi, Eurovision, Uber, KAN, Goodwine, Prom.ua, MacPaw. Цього року Banda здобула титул найефективнішого незалежного агентства у світі за результатами Effie Index.

Агенство встигло попрацювати на 30 ринках, включаючи ринок Австрії, Іспанії, Америки та Швеції.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь