Спецпроєкти

«Исток» запускає платформу для молодих музикантів. Допомогатимуть просувати свою музику та розповідатимуть про індустрію


Київська студія звукозапису «Исток» запускає платформу, яка допоможе музикантам донести свою музику до слухача.

«Исток» позиціонує себе як місце, де молоді музиканти можуть дізнатися більше про індустрію і те, як вона працює. Платформа «Исток» допоможе музикантам грамотно запустити свою музику на стрімінгові сервіси з можливістю просування всередині майданчиків, скласти і втілити PR-стратегію.

На відміну від лейблів, «Исток» не претендує на відсоток від роялті артистів і не веде жорстку редакційну політику. Головний критерій до музики – щоб запис був якісний.

Музична студія  «Исток» відома  проєктами на кшталт Istok Live Sessions – серія живих виступів, записаних у студії. У проєкті брали участь O.Torvald, Пошлая Молли, Крихiтка, Валентин Стрикало, The Gitas, Yuko, Braii та інші відомі групи.

Раніше ми розповідали про проєкт SCHOOLL української дизайнерки Лілії Літковської – онлайн- та офлайн-майданчик для другого авторського курсу дизайнерки, що стартує вже 26 вересня 2020 і триватиме 2 місяці. Проєкт покликаний надихати молоді таланти і стимулювати розвиток їх власної історії як в Україні, так і в усьому східноєвропейському регіоні.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь