Спецпроєкти

У США трансгендерка, анархістка та сатаністка змагається за посаду шерифа з лозунгом «F*ck The Police»


Трансексуалка Ар’я ДіМеццо, яка називає себе анархісткою та сатаністкою, балотується на посаду шерифа округу Чешир, штату Нью-Гемпшир. Дівчина висувається від Республіканської партії, її передвиборчий лозунг – «F*ck The Police».

Водночас сама Ар’я, вочевидь, аж ніяк не республіканка. Свої політичні переконання вона визначає як анархо-капіталістичні. Кандидатка виступає за легалізацію наркотиків, проституції та незаконної міграції.  Спочатку вона хотіла балотуватися від лібертаріанської партії, проте не встигла вчасно потрапити до їхніх списків, тому їй довелося шукати інші варіанти

У першому турі ДіМеццо отримала 4 тисячі голосів. Вона обійшла свого суперника-республіканця, кандидатуру якого підтримали всього декількасот людей. Сама дівчина очікувала програшу, тому результати її здивували. Проте, за її словами, така ситуація підтверджує, що виборча система США потребує вдосконалення та змін. Ар’я заявила, що більшість тих, хто за неї голосував, навіть не розібралися, хто вона така, а ті, хто дізнавався правду після голосування, надсилали їй листи з погрозами.

«Я хочу стати шерифом, тому що виступаю проти самої системи, у шерифа якраз найбільше можливостей в окрузі Чешир протистояти їй. Система підвела тебе, дозволивши мені, чортовій траннссексуалці-сатаністці-анархістці, бути твоєю кандидаткою на пост шерифа. Це та ж система, проти якої я виступаю», – сказала ДіМеццо.

Нині у дівчини лишився тільки один конкурент – чинний шериф від Демократичної партії, який обіймає посаду вже п’ятий термін. ДіМеццо говорить, що має шанси перемогти і його, оскільки вона – «більш ліберальна».

 

Соцмережі вкотре вибухнули новим скандалом за участи британської письменниці Джоан Роулінг. Усе через вихід її нової книжки «Дурна кров». Користувачів Twitter не влаштував головний антагоніст роману – цисгендерний чоловік, який перевдягається у жіночий одяг, щоб убивати цисгендерних жінок.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь