Спецпроєкти

Екологічний ранок з медитаціями, психологією та крутими гостями: Радіо Аристократи запустило ранкове шоу і воно – ВАУ!


Розпочати свій ранок екологічно пропонує нам Радіо Аристократи. Вони створили ранкове шоу, де говорять про ментальне здоров’я,  медитують у прямому етері та водночас знайомлять слухачів з музичними новинками. Також до студії запрошують митців з усієї країни, яким однозначно є, про що розповісти.

«Ранок – це особливий час. Початок нового дня, нового життя. Ми завжди дуже уважно ставилися до ранку тут на Аристократах. Наразі хочеться проактивно піклуватися про ментальне і фізичне здоров’я наших слухачів. Сьогодні нескінченна кількість інформації тисне на нас. З усіх боків ми оточені повідомленнями, новинами, фактами, думками – все це віднімає багато ресурсу. Ми з командою щоранку створюємо енергію, якою ви можете користуватися. Щотижня проводимо консультації з психологами й психотерапевтами, щоб створювати якомога екологічніший контент для ментального здоров’я наших слухачів», – поділився головний ведучий програми та співзасновник радіо Данило Хомутовський.

Структура шоу

Кожен етер поділяється на дві частини: Easy Morning та Drive Morning з відповідним настроєм і треками.

Easy Morning – м’яке пробудження, супроводжене щоденною короткою тематичною медитацією, звуками природи та рубрикою про ментальне здоров’я спільно з Інститутом Когнітивного Моделювання та їхньою платформою tellme.com.ua. ЇЇ ведучий Спартак Суббота двічі на тиждень (щосереди та щоп’ятниці) присвячує по 15 хвилин психологічній освіті, допомагаючи кожному краще себе зрозуміти та пояснити різні ментальні особливості, притаманні людям.

Drive Morning – музичні новинки, зустрічі з гостями та вже культова Ранкова Порка (музична рубрика, де відверто коментують надіслані на радіо музичні треки). У кожному випуску Ранкової Порки тепер беруть участь відомі гості: не тільки музиканти, а й письменники, блогери, артисти та інші діячі культури. Таким чином Аристократи перетворили класичну музичну Порку на більш неупереджену та непередбачувану.

У цьому сезоні Ранку з Аристократами серед гостей вже були Яся Кравченко, Коля Серга, Марк Куцевалов, Роман Бахарєв, Фагот, Руслана Писанка, навіть мама Аліни Паш та багато інших.

Ранок з Аристократами можна слухати з понеділка по п’ятницю з 8 до 10 ранку у прямому етері на aristocrats.fm або пізніше в подкастах на зручній для вас платформі: Apple Podcasts, Google Podcasts.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь