Спецпроєкти

Нацкорпус прийшов протестувати проти ЛГБТ-прапору на «Гулівері» – КиївПрайд оголосив про контракцію


Представники Нацкорпусу зібралися під будівлею столичного ТЦ «Гулівер».  Вечорами на стінах будівлі з’являвся ЛГБТ-прапор, тож активісти прийшли протестувати проти «пропаганди гомосексуалізму».

Про це повідомляєтелеграм-канал PavlovskyNEWS.

На місці противники ЛГБТ-спільноти палили фаєри. Вони також заявили, що ТРЦ краще показувати «україноцентричні цінності» і висловлювати повагу до загиблих в АТО солдатів України.

PR-директорка Гулівера Тетяна Атаджанова звернулася до націоналістів з нагадуванням, що ТРЦ на кожен День незалежности показує на будівлі прапор України, а минулого року на День незалежности показували фотографії загиблих воїнів АТО.

Жінка також додала, що прапор ЛГБТ з’явився на будівлі як реклама, за яку заплатили гроші.

Водночас у ГО «Київпрайд» відреагували на таку акцію анонсом своєї акції.

«Ми обурені, ні – ми розгнівані та люті, що невелика групка праворадикально налаштованих ксенофобів думає, ніби вона може впливати на свободу самовираження та вирішувати, хто в нашій країні може мати права людини, а хто – ні. Розвиток європейського громадянського суспільства неможливий в умовах, коли праворадикальні меншини диктують правила свободи та життя іншим», – написали вони у своєму фейсбуку.

‼️ У зв'язку з вчорашніми подіями, показ прайд-прапору на ТРЦ «Гулівер» від сьогодні буде припинено. ? Ми обурені, ні…

Опубліковано KyivPride Пʼятниця, 9 жовтня 2020 р.

Так, 11 жовтня о 18:30 на Площі Спортивній, 1 (біля ТЦ Гулівер) відбудеться мирна акція.

«Це відповідь усім, хто прагне нашого мовчання та невидимості».

Раніше ми розповідали, що будівля ТРЦ Gulliver у центрі Києва світиться кольорами ЛГБТ-прапора. Таку акцію присвятили Прайд-Місяцю 2020.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь