Спецпроєкти

Будь різним: ТРЦ «Гулівер» засвітився кольорами ЛГБТ-прапора. Пояснюємо, що відбувається


Будівля ТРЦ Gulliver у центрі Києва світиться кольорами ЛГБТ-прапора. Таку акцію присвятили Прайд-Місяцю 2020.

Про це повідомили в інстаграмі КиївПрайду.

На Gulliver транслюватимуть веселковий прапор 5–11 жовтня щодня  з 18:30 по 22:00.

Підсвічування з кольорами прапора і слоганом КиївПрайд 2020 «Бути різними добре разом» можна буде побачити кожні п’ять хвилин протягом 20 секунд з будь-якої точки в центрі міста і його найближчих районів.

View this post on Instagram

?️‍? ТРЦ «Гулівер» протягом тижня світитиметься прайд-прапором на честь ПрайдМісяця2020 у Києві. Щовечора з 5 по 11 жовтня о 18:30 та до 22:00 кожні 5 хвилин український Емпайр-Стейт-Білдінг протягом 20 секунд транслюватиме прайд-прапор разом зі слоганом КиївПрайд2020 «Бути різними добре разом», аби привернути увагу суспільства до теми видимості та прийняття ЛГБТ+. Акція приурочена тижню, що завершиться Всесвітнім днем камінг-ауту – днем сміливості заявити про свою сексуальну орієнтацію та гендерну ідентичність. Прайд-прапор – символ гордості, сили голосу та прийняття людей такими, якими вони народилися. Сподіваємося, вид райдужного стягу ще раз нагадає киянам та киянкам: у любові немає меж. Панорама нічного Києва відтепер виглядатиме більш яскраво та квірно ✨? Якщо нас не хочуть чути, то нас побачать! ВСЕ БУДЕ ПРАЙД! Зйомка: @dronariums Музика: @karoonband

A post shared by KYIVPRIDE ?️‍??? (@kyivpride) on

«Акція приурочена тижню, що завершиться Всесвітнім днем камінг-ауту – днем сміливості заявити про свою сексуальну орієнтацію та гендерну ідентичність. Прайд-прапор – символ гордості, сили голосу та прийняття людей такими, якими вони народилися», – йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали про те, як наша кореспондентка з’їздила на перший ЗапоріжжяПрайд. Там вона поспостерігала за учасниками ЛГБТ-ходи та контрзібрання.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь