Спецпроєкти

«Укрзалізниця» припиняє продаж квитків з деяких станцій


Відсьогодні «Укрзалізниця» не продаватиме квитки на деякі потяги через коронавірус в Україні.

Про це повідомила пресслужба приватного акціонерного товариства.

«За рішенням Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Укрзалізниця припиняє продаж квитків з окремих залізничних станцій», – йдеться у повідомленні.

Так, закрили продаж квитків від залізничних станцій: Івано-Франківськ, Дубно, Здолбунів, Тернопіль, Хмельницький, Славута-1, Волочиськ, Дунаївці, ім. Т.Шевченка. Повний перелік потягів, на які не продають квитки, можна знайти на сайті «Укрзалізниці».

За інформацією, допоки ситуація з поширенням коронавірусу на цих територіях не покращиться, поїзди прослідують через станції Івано-Франківськ, Дубно, Здолбунів, Тернопіль, Хмельницький, Славута-1, Волочиськ, Дунаївці, ім. Т.Шевченка без посадки пасажирів. Висадку проводитимуть за встановленим порядком.

Якщо пасажир відмовиться їхати із зазначених станцій не пізніше від 1 години після його відправлення, гроші за такі квитки повернуть в повному обсязі. Можна повернути квитки онлайн.

Раніше ми розповідали, що уряд ухвалив рішення подовжити карантин до кінця цього року і посилити обмеження. Про те, що змінюється, ми писали тут.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь