Спецпроєкти

Як зрозуміти, чого хоче ваша кицька: новий застосунок-перекладач із котячої мови


Як думаєте, чи добре ви розумієте своїх пухнастих улюбленців? Дослідники вирішили полегшити комунікацію між котами та їхніми господарями і свторили спеціальний перекладач із котячої мови.

Колишній інженер Amazon Хав’єр Санчес винайшов застосунок MeowTalk. Він перекладає з котячої мови на людську.

MeowTalk розпізнає різну тональність муркотіння котів і пояснює її. Це перший перекладач, який використовує штучний інтелект, щоб розшифрувати те, що ваша кішка намагається сказати.

У кожної тварини є свій унікальний словниковий запас, який вона використовує для спілкування зі своїми господарями. Кожна кішка «каже» нявканням «нагодуй мене» або «випусти мене».

Проте «Словниковий запас» свого домашнього вихованця можна розширити. Для цього потрібно створити профіль кота і регулярно записувати його голос і нявкання. За допомогою програми можна дізнатися, коли кішка просить їжі, уваги або коли хоче, щоб їй відкрили двері.

Додаток доступний для Apple та Android.

Раніше ми розпвідали, що канадський виробник частувань для котів Temptations Cat Treats випустив перший у світі мультик жахів для котів. Фільм називається Scaredy Cat, він триває чотири хвилини. Випуск мультика приурочили до Гелловіну.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь