Спецпроєкти

Культову автівку з «Назад у майбутнє» знайшли в продажу на секонді


В естонському місті Курессааре в секонд-генді відвідувачі знайшли незвичайний товар – автомобіль DeLorean DMC-12, відомий за культовою кінофраншизою «Назад у майбутнє».

Про це повідомляє видання Auto Geenius.

Сірий спорткар коштує 55 000 євро.

DeLorean з’явився в продажу в магазині під назвою Insect у місті Курессааре на острові Саарема. Для автомобіля з піднятими дверима відвели обгороджену площадку біля входу. На жаль, співробітники магазину не змогли розповісти нічого про історію цього екземпляра.

DMC-12, єдина модель Delorean Motor Company, випускалася в Північній Ірландії з 1981 по 1983 рік. Протягом двох років було зібрано приблизно понад 8,5 тисячі примірників. Спорткар став культовим завдяки науково-фантастичної трилогії Роберта Земекіса «Назад у майбутнє», у якій він виконав роль машини часу.

Раніше ми розповідали, що Nissan подарував котячим кафе по всій Японії маленькі автомобілі для котиків. Це реклама кей-карів Nissan Dayz. У цій промоакції об’єдналися два характерних для Японії поняття – «неко» і «кавай», тобто «котик» і «гарненьке». І автомобілі, звісно.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь