Спецпроєкти

Google Play оголосив найкращі застосунки 2020 року


Наприкінці 2020 року Google представив рейтинг найпопулярніших застосунків і мобільних ігор для Android. Список номінантів формувався з урахуванням голосів і відгуків самих користувачів.

Про це йдеться на сайті Google Play.

Найкращим застосунком 2020 року став додаток для сну Loóna. Застосунок обіцяє допомогти користувачам справлятися з негативними емоціями, які накопичуються протягом дня і потім обробляються під час сну.

На відміну від інших додатків для сну або медитації, які пропонують заплющити очі і засинати, Loóna покликаний допомогти розслабитися, поки все ще користуєшся смартфоном. Також у цьому році компанія представила музичні плейлісти, які називаються саундскейпами.

У жовтні компанія повідомила, що в її застосунку користувачі витрачають в середньому 34 хвилини на день. А середній коефіцієнт конверсії з пробної версії в платну підписку – 52,5%.

Крім Loóna, редактори Google Play вибрали безкоштовну рольову гру Genshin Impact як найкращу гру року. Користувачам же більше до вподоби гра SpongeBob: Krusty Cook-Off.

Ще один застосунок, який переміг завдяки коронавірусним обмеженням, – Disney +. Він цьогоріч отримав нагороду «Вибір користувачів».

Крім переможців, Google відзначив кілька інших відомих ігор: застосунок для навчання Centr, додаток для модифікації поведінки Intellect, а також The Gardens Between, Harry Potter: Puzzles & Spells, Небо: Діти Світла.

Раніше ми розповідали, що аналітична компанія SensorTower оголосила рейтинг найпопулярніших мобільних застосунків жовтня 2020 року. Перше місце посідає TikTok, який залишається лідером у Google Play Store і в Apple App Store.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь