Спецпроєкти

Купуйте лоти від українських зірок та допомагайте тим, хто цього потребує


Новорічні свята – це особливий період, коли ми так хочемо бути поруч зі своєю родиною. Але уявіть, що є дітки, які залишаються в цей час на самоті в лікарнях, де немає місця для батьків. Таких маленьких пацієнтів десятки тисяч по всій країні. І їм як нікому потрібна підтримка рідних під час новорічних свят.

«Фундація Дім Рональда МакДональда» та благодійна платформа Kind Challenge проводять доброчинну акцію «У доброті – не на самоті» за допомогою сервісу для знаменитостей Payphone X. Їхня мета – зібрати 300 000 грн на утримання Сімейних Кімнат у п’яти державних лікарнях країни.

З 23 грудня до 7 січня кожен охочий може придбати благодійні лоти від українських зірок і лідерів думок. Можна купити особисте відеопривітання, майстер-клас, відеодзвінок або пам’ятні речі від свого кумира для себе чи своїх рідних у подарунок. Перелік ексклюзивних лотів можна знайти тут.

Кошти з придбаних лотів витратять на утримання Сімейних Кімнат Рональда МакДональда в Києві, Львові, Харкові, Вінниці й Сумах. Ці кошти потрібні для оплати комунальних послуг, на витратні матеріали, дрібний ремонт і заробітну плату адміністраторам кімнат, які працюють цілодобово й завжди готові допомогти.

Сімейні Кімнати Рональда МакДональда – це місце в лікарні, де батьки й родичі хворих дітей можуть відпочити, поспати, поїсти й набратися сил. Вони дають змогу рідним бути поруч під час тривалого лікування дитини. Адже кожна друга дитина відчуває стрес та емоційне виснаження в незнайомому місці через відсутність батьків. Для рідних маленьких пацієнтів перебування в кімнатах цілком безкоштовне.

Раніше ми розповідали, що 19 грудня фандрейзингова платформа Kind Challenge разом з ініціативою #ЩедрийВівторок в Україні та Zagoriy Foundation провели найдобріший Щедрий Забіг. Загалом у ньому взяли участь 277 бігунів з різних міст та країн, серед яких 16 групових команд від 2 до 33 учасників.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь