Спецпроєкти

Як пережити джетлаг та вирівняти поставу: застосунки, що піклуються про наше здоров’я


Класні застосунки справді можуть стати вашим персональним тренером, дієтологом та психотерапевтом. Підготували добірку програм, які завжди поряд та піклуються про ваше самопочуття.

Stress Scan

понад 500 тисяч завантажень

3 тисячі відгуків

Посилання для Android

Посилання для Apple

 

 

Stress Scan використовує телефонну камеру для вимірювання пульсу та частоти серцевих скорочень. Таким чином програма вимірює  рівень фізичного та емоційного стресу та перевіряє реакцію на різні повсякденні ситуації. 

У програмі можна зберігати свої результати і відстежувати прогрес та час відновлення після тренувань.

MindDoc: Depression and Anxiety

понад 500 тисяч завантажень

35 тисяч відгуків

Посилання для Android

Посилання для Apple

 

Програма MindDoc це  щоденний інструмент саморефлексії, який допомагає краще познайомитись із собою та покращити ментальне здоров’я.

У застосунку можна щодня підбивати підсумки емоційного благополуччя, відстежувати закономірності в реакціях та поведінці. На основі ваших даних програма підбирає рекомендації: статті з когнітивної поведінкової терапії чи методи для боротьби з негативною або токсичною поведінкою.

 

Miiskin

понад 100 тисяч завантажень

1,5 тисячі відгуків

Посилання для Android

Посилання для Apple

 

Miiskin аналізує вашу шкіру завдяки спеціальному картуванню родимок. Дерматологи створюють ці карти під час обстеження шкіри на всьому тілі.

За допомогою технології цифрової дермоскопії (збільшеної цифрової фотографії) можна виявити підозрілі родимки навіть у себе вдома – достатньо сфотографувати їх у застосунку. Такі дермоскопічні фотографії надають набагато більше інформації, ніж звичайні цифрові. 

У програмі також можна зберігати фотографії окремо, порівнювати родимки згодом та відстежувати зміни.

MyFitnessPal

понад 50 млн завантажень

2,7 млн відгуків

Посилання для Android

Посилання для Apple

Ця програма чудово підходить не тільки, щоб відстежувати спожиті калорії, а ще й для розуміння, наскільки збалансованим є харчування. У застосунку є велика база продуктів, і все, що потрібно зробити, – просто ввести назву страви. Система автоматично розраховує кількість вуглеводів, білків, жирів та їхнє співвідношення.

Завдяки програмі ви розумітеме, що готувати на вечерю та яких органічних речовин не вистачає у вашому раціоні.

Преміальна версія застосунку надає корисну інформацію про харчування та список рецептів.

Glucose Buddy

понад 100 тисяч завантажень

15 тисяч відгуків

Посилання для Android

Посилання для Apple

 

Застосунок призначений для людей із цукровим діабетом. У програмі можна відстежувати свій стан здоров’я: рівень глюкози, споживання вуглеводів, дозування інсуліну, фізичні вправи.

Усі дані автоматично синхронізуються з обліковим записом Glucose Buddy, а сповіщення нагадуватимуть про необхідність заповнення показників.

Timeshifter

понад 50 тисяч завантажень

300 відгуків

Посилання для Android

Посилання для Apple

 

Ось настала довгоочікувана відпустка, ви збирали речі, купували квитки, забронювали готель, прилетіли, а там – джетлаг. Так, не найприємніше, що могло статися. 

Застосунок Timeshifter допоможе вам відновити ритм та безболісно пристосуватися до нових умов. Працює це так: поки летите, введіть у програмі свій часовий пояс, у якому живете та часовий пояс місця призначення.

Ну а система автоматично створить для вас поступовий триденний графік, щоб ви плавно адаптувалися до нових умов. 

MySwimPro

понад 100 тисяч завантажень

1000 відгуків

Посилання для Android

Посилання для Apple

 

MySwimPro підійде вам, якщо ви починаючий або навіть завзятий плавець. Вона рахує кола, ваш пульс та вивчає вашу швидкість і потім створює персоналізовані тренування відповідно до ваших потреб. Тут ви можете створювати власні плани тренувань.

Застосунок також містить навчальні відео, які допоможуть вдосконалити техніку плавання. Синхронізується програма з будь-яким водонепроникним пристроєм, тому ви можете легко зберігати свою статистику та відстежувати прогрес.

Sworkit

понад 5 млн завантажень

111 тисяч відгуків

Посилання для Android

Посилання для Apple

Застосунок містить у собі безкоштовні відеоролики з тренуваннями вдома або в тренажерному залі. 

На початку роботи Sworkit питає про ваші цілі, поточну фізичну підготовку, стан здоров’я. На основі цих даних програма створює персоналізовані рекомендації. 

Ви можете вибрати різні варіанти: тренування для схуднення, підвищення гнучкости/витривалости,  щоденні тренування, відновлення після травм, тренування до/після пологів та тренування для дітей. 

Деякі користувачі розповідають, що цей застосунок перетворився для них на особистого тренера.

Perfect posture in 30 days

понад 500 тисяч завантажень

10 тисяч відгуків

Посилання для Android

Посилання для Apple

Застосунок щодня пропонує основні та додаткові вправи для розминки, дихання та гарної постави. Є декілька типів активностей залежно від рівня фізичної підготовки. До кожної вправи є тестовий та голосовий супровід.

До того ж програма збирає інформацію про час тренування та калорії, які ви витратили. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь