Спецпроєкти

Порноакторки скаржаться на бойкот Pornhub. Скандал із сайтом загрожує їхньому доходу


Порноакторки жаліються, що раптове рішення Visa та Mastercard заблокувати всі платежі на сайті Pornhub, ставить під загрозу їхній заробіток. Водночас вони переконані, що такі заборони не розв’яжуть проблему нелегального контенту.

Про це повідомляє британська служба BBC.

«Я особисто втрачаю декілька тисяч на місяць», – сказала одна з акторок Мері Муді, додавши, що для багатьох її колег це — важливий дохід, особливо під час пандемії.

Інша порноакторка Кара Вега зі Швеції каже, що у грудні змогла заробити лише 34 долари (958 гривень).

«Мало що можна вдіяти з тим, що змушує вас почуватися безпомічним. У мене є друзі, які розглядають можливість піти з бізнесу», – додає вона.

Неочікувані зміни також стали додатковим джерелом стресу для акторів, які тривалий час накопичували власну базу прихильників.

«У нас не було часу підготуватися до цього або відкласти гроші на оплату оренди на наступний місяць чи щось на зразок цього», – сказала Вега, додавши, що платіжні системи вчинили дуже безвідповідально.

Так припинення дії кредитних карток забрало можливість акторів отримувати платежі або чайові на сайті.

Раніше ми розповідали про скандал навколо відео на Pornhub, що зображуваали насилля над неповнолітніми. Унаслідок цього сайт для дорослих вилучив чисельну кількість відео неверифікованими користувачами.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь