Спецпроєкти

Five Nights at Freddy’s, Hitman 3, Cyber Shadow. На які відеоігри ми чекаємо у січні 2021-го?


Сподіваємося, хоча б до кінця 2021-го в Cyberpunk пофіксять всі баги та зроблять його таким, як обіцяли. А поки розповідаємо про інші відеоігри, на вихід яких ми так чекаємо вже в січні цьогоріч.

Five Nights at Freddy’s: Core Collection

Жанр: point-and-click, survival horror

Для консолей: PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One

Коли чекаємо: 12 січня 2021-го

Перша Five Nights at Freddy’s для ПК з’явилася ще у 2014-му, а рік тому її випустили для PS4, Xbox One и Switch. Сюжет максимально простий – охоронець піцерії має вижити, ховаючися від аніматроніків: ведмедя Фредді, кролика Бонні, курки Чіки та лиса Фоксі. Графіка, як і сюжет, також невигадлива, та попри це (або завдяки) гра стала хітом. Тож ми чекаємо на вихід усіх частин – Five Nights at Freddy’s, Five Nights at Freddy’s 2, Five Nights at Freddy’s 3, Five Nights at Freddy’s 4 і Five Nights at Freddy’s: Sister Location.

Scott Pilgrim vs. the World: The Game – Complete Edition

Жанр: beat ’em up

Для консолей: PC, PS4, Stadia, Switch, and Xbox One

Коли чекаємо 14 січня 

Аркада, створена за мотивами коміксів про Скотта Пілігрима (а ще час переглянути однойменний фільм з Майклом Серою). Боротися потрібно із сімома колишніми Рамони Флаверс – від її персонажки чи від самого Скотта, Кіма Пайна або Стівена Стіллса. На початку 2021-го чекаємо на перевидання, до якого ввійдуть Scott Pilgrim vs. The World™: The Game (оновлена) і набори Knives Chau и Wallace Wells. 

Hitman 3

Жанр: stealth action

Для консолей: PC, PS4, PS5, Stadia, Switch, Xbox One, Xbox Series X

Коли чекаємо: 20 січня 

Агент-кілер 47 нарешті повертається – аби блукати новими локаціями, залишаючись непоміченим, і вбивати ворогів. З плюсів Hitman 3 – прогрес з попередньої гри серії зберігається, а ще можна переносити локації не тільки з другої, а і з першої гри. 

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

Жанр: екшн, RPG

Для консолей: Nintendo Switch, PS4, PS5

Коли чекаємо: 26 січня 

За три роки після Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout починається сюжет гри, реліз якої запланований на кінець січня. Ryza має знову об’єднатися з друзями задля пошуку скарба – і, звісно, їхній шлях сповнений перепон і таємниць. Головна героїня стала більш моторною: вона і стінами лізе, і через вузенькі проходи пробирається, і під водою плаває. І, звісно, майстерно бореться з ворогами.

Cyber Shadow 

Жанр: action, platform

Для консолей: Switch, PS4, Xbox One

Коли чекаємо: 26 січня 

В один день з Atelier Ryza 2 має ви йти і інді-гра, де ніндзя Тінь рятує своїх соратників у світі, який захопили машини. Центр подій – вигадане місто Mekacity, зараз заповнене синтетичними формами життя, з якими Тінь і має боротися. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь