Спецпроєкти

І сміх і гріх: у британки вдома вибухнула свічка із запахом вагіни Гвінет Пелтроу


50-річна британка Джоді Томпсон купила і запалила свічку із запахом вагіни Гвінет Пелтроу. Щось пішло не так і будинок жінки ледь не згорів.

Про це повідомляє видання The Sun.

Такі свічки — мерч Гвінет Пелтроу, який продає її ж компанія Goop за 69 фунтів. За словами потерпілої, свічка вибухнула та випустила плум’я, як тільки вона її запалила.

Проте пожежі вдалося уникнути, оскільки жінка викинула свічку за двері та швидко загасила полум’я.

 «Вона могла спалити мій будинок дотла. Було страшно, але зараз весело згадувати, що свічка з запахом вагіни Гвінет Пелтроу вибухнула у мене в вітальні», — сказала Томпсон.

Гвінет Пелтроу випустила такі свічки в січні минулого року. Все почалося з жарту між Пелтроу і парфумером Дугласом Літтлом, коли вони разом працювали над свічкою. В один момент актриса заявила, що аромат, який у них вийшов, нагадує їй запах власної вагіни, цю ідею вирішили використовувати в маркетингових цілях. Насправді аромат свічки складають запахи бергамота, герані, дамаської троянди і амбри.

У червні вийшла ще одна свічка від Пелтроу. Цього разу вона нібит пахне її оргазмом, а саме: чорною смородиною, грейпфрутом, зеленим чаєм сорту ганпаудер і турецької трояндою.

Раніше ми розповідали, що в Австралії хотіли стратити американського голуба, бо він порушив карантин.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь