Спецпроєкти

Українські стартапи на рівних конкуруватимуть на ринку Китаю


ІТ-підприємець та спеціаліст з впровадження корпоративних інновацій Микола Гавриляк став амбасадором китайського XNodes акселератора ─ соціального інституту підтримки стартапів.  

Про це повідомляє на своїй сторінці у фейсбуку Микола Гавриляк.

Завдяки XNodes українські стартапи, зацікавлені в китайському ринку, зможуть отримати часткову чи повну компенсацію вартості сервісів акселератора. 

Що ми знаємо про XNodes?

Партнерами та клієнтами XNodes є міжнародні корпорації, стартапи, державні та наукові структури. Інститут дає їм можливість впроваджувати у себе інноваційні моделі, що успішно працюють у Китаї. 

XNodes тісно співпрацює з державними структурами із Італії, Австралії, Сінгапуру, Південної Кореї та Японії. Він надає всю необхідну підтримку технологічному бізнесу цих країн для виходу на нові ринки. 

XNodes пропонує такі сервіси: 

  • корпоративна інноваційна програма, завдяки якій можна навчатись у колег по бізнесу в Азії та ефективно впроваджувати їхні найкращі практики; 
  • ScaleUp – вихід на китайський ринок та масштабування на ньому для стартапів;
  • навчальні експедиції, які допомагають перейняти досвід та налагодити особисті контакти з місцевим технологічним бізнесом.

«XNodes є одним з небагатьох приватних акселераторів у Китаї. Використовуючи нашу експертизу, ми допомагаємо стартапам з усього світу виходити на китайський ринок, і завдяки нашому розумінню локальної інноваційної екосистеми вони на рівних конкурують з місцевими гравцями. Наша мета – побудувати надійний міст між українською стартап-екосистемою й партнерами та клієнтами в Китаї», – додає Микола Гавриляк.

Наразі XNodes планує пройти акредитацію в Українському Фонді Стартапів.

Раніше ми розповідали, що Amazon придбає українську компанію DB Best Technologies. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь