Спецпроєкти

Будинок з фільму «Мовчання ягнят» продали на аукціоні. З нього зроблять музей


Будинок Буффало Біла з фільму «Мовчання ягнят» продали на аукціоні, новий власник планує зробити з нього музей.

Про це повідомляє Fox News.

Що це означає?

Будинок Буффало Біла з фільму «Мовчання ягнят» продали за 290 тисяч доларів американцю Крісу Роуену. Новий власник вже поділився грандіозними планами про майбутнє легендарного будинку.

«Коли, я випадково прочитав в інтернеті, що будинок Баффало Біла продаєть, то подумав: “Чувак, це круто! Це будинок, в якому знімався один із моїх улюблених фільмів!”. Я був ще більше здивований, коли дізнався, що він розташований у передмісті недалеко від Пітсбурга. Я насправді навіть не підозрював, що «Мовчання ягнят» майже повністю знімалося в цьому регіоні»,  — розповів Кріс.

З будинку планують зробити музей для шанувальників фільму. Тут можна переночувати або відвідати екскурсію. Вже відтворено майстерню Буффало Білла й колодязь. Екскурсії та інші послуги стануть доступні вже зовсім скоро.

Раніше ми розповідали, що на карті України з’явиться Нью-Йорк. Комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку й містобудування підтримав рішення перейменувати селище Новгородське на Донеччині.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь