Спецпроєкти

Депутата, який напав на сценариста «Телебачення Торонто» Влада Капицю, вивели з партії «Голос»


Депутата Костянтина Богатова, який напав на стендапера та сценариста «Телебачення Торонто» Влада Капицю, вивели з фракції «Голос».

Про це повідомили на сайті партії. 

Що це означає?

14 лютого під час стендапу в залі київського кінотеатру «Братислава» на Влада Капицю напав депутат Костянтин Богатов. Йому не сподобалося використання лайливих слів у виступі одного зі стендаперів. 

У партії «Голос» вирішили провести загальні збори, щоб оцінити дії депутата. 17 лютого вони повідомили, що вивели Костянтина Богатова з партії.

«Костянтин Богатов більше не є частиною нашої команди. Фракція «Голосу» в Київраді проти будь-якого насилля як реакції на інакші культурні вподобання чи мистецькі смаки й не толеруватиме таких дій», ─ пояснили в повідомленні.

Також у партії зазначили, що депутат відмовився добровільно складати мандат. Тому вирішено дочекатися можливості відкликати його за рішенням громади. 

Костянтин Богатов записав відео, де пояснив своє бачення ситуації.

«Учора мені вистрілила в спину партія «Голос». Прикро, що серед шести голосів був голос одного мого друга, з яким ми пройшли довгий шлях після майдану…. У партії мені не рекомендували виходити в ефір, але мені хотілося розповісти свою думку про те, що відбулося того вечора», — додав він. 

Раніше ми розповідали, що депутат Костянтин Богатов напав на Влада Капицю під час стендапу в залі київського кінотеатру «Братислава», де виступав Влад та інші коміки. Він підійшов із вимогою припинити виступ через лайливі слова, які використовував комік. Коли Влад намагався пояснити, що про лайку повідомляли в оголошенні, депутат відповів: «Здесь не будет матов, останавливайтесь!»

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь