Спецпроєкти

Ізраїльський стартап друкуватиме м’ясо на 3D-принтерах у промислових масштабах


Стартап Redefine Meat з Ізраїлю планує друкувати м’ясо на рослинній основі за допомогою 3D-принтерів у промислових масштабах.

Про це повідомляє Reuters.

Як це працює?

Redefine Meat розробили технологію виробництва рослинного м’яса на 3D-принтерах. Нині вони залучають 29 мільйонів доларів у межах фінансування, проведеного компаніями венчурного капіталу Happiness Capital та Hanaco Ventures. Також до них приєднаються компанії CPT Capital, Losa Group, Sake Bosch і K3 Ventures, які вже підтримували Redefine Meat.

Ця інвестиція дасть змогу створити масштабну пілотну лінію виробництва рослинної «яловичини». Пізніше цього року вони планують випустити промислові 3D-принтери, що виготовляють рослинне м’ясо, для дистриб’юторів. 

Співзасновник і головний виконавчий директор Ешар Бен-Шитріт заявив, що це «важливий крок» для компанії, яка має намір співпрацювати з дистриб’юторами м’яса у всьому світі, щоб доставляти продукцію споживачам.

Минулого місяця компанія вже об’єдналася з ізраїльським дистриб’ютором м’яса Best Meister для розподілу рослинного м’яса в ресторани Ізраїлю. Найближчими місяцями вони планують з’явитися на ринку Європи, починаючи з Німеччини та Швейцарії, а пізніше цього року в Азії та Північній Америці.

Раніше ми розповідали про 5 найпоширеніших міфів про вегетаріанців і маловідомі факти про рослинну дієту. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь