Спецпроєкти

IT-компанія Boosta стала партнером кіберспортивного турніру серед бізнесу


IT-компанія Boosta стала партнером Бізнес-ліги Української професійної кіберспортивної асоціації (UPEA).

Про це повідомляє UPEA.

Що відомо?

Boosta Бізнес-ліга від UPEA — це перший кіберспортивний турнір, що проведуть серед представників українського бізнесу. Кожен охочий співробітник зможе взяти участь у турнірі, представляючи свою компанію.

«Кіберспорт — це єдиний спорт, який не потребує додаткової інфраструктури, а тому, щоб узяти участь у турнірі, потрібно тільки об’єднатися в команду разом із колегами. У Boosta вже є досвід проведення такого турніру в межах своєї компанії, а тому вони розуміють, що в такого турніру є великий потенціал», ─ зазначив голова правління UPEA Олександр Кохановський.

До участі в турнірі запрошують співробітників різних українських компаній. Потрібно зібрати команду з 5 учасників, кількість команд від однієї компанії необмежена. Для реєстрації у змаганнях компанії потрібно заповнити реєстраційну анкету, вказати дані гравців і сплатити вступний внесок у розмірі 20 000 гривень.

Турнір проходитиме кількома етапами онлайн і завершиться LAN-фіналом у кінці квітня. 

Boosta — міжнародна мультипродуктова IT-компанія, що розробляє та просуває на західних ринках SEO-інструменти й освітні проєкти, а також активно підтримує стартапи та допомагає їм розвиватися.

«Коли ми проводили внутрішній кіберспортивний турнір, на ігри записався майже кожен четвертий «бустівець». Тоді ми поставили перед собою нову мету — вийти за межі компанії. Я був здивований, коли дізнався, що в Україні не існує кібертурніру між бізнесами. Це може стати новим місцем для нетворкінгу, дасть змогу ближче познайомитися з гравцями IT-ринку, знайти однодумців і зробити щось корисне для розвитку кіберспорту. Саме ця мета об’єднала нас разом із UPEA», ─ прокоментував Ярослав Баклан, Managing Partner Boosta.

У партнерстві з Boosta 2021 року пройдуть 2 сезони Бізнес-ліги з Counter Strike: Global Offensive серед українських компаній. Призовий фонд турніру становить 100 000 грн.

Раніше ми розповідали, що компанія Lenovo стала партнером турнірів із кіберспорту в Україні.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь