Спецпроєкти

«Мандрівний замок» Хаяо Міядзакі побудують в японському парку


Парк будують в місті Нагакуте в Японії. Відкриття запланували ще на 2020, однак пізніше його перенесли на 2022, а тепер ーна 2023 рік. 

Про це пишуть Kotaku.

Що це означає?

Поки триває будівництво тематичного парку, студія Ghibli час від часу анонсує, що очікувати після відкриття. На початку лютого студія повідомила, що в парку побудують справжній «Мандрівний замок» з однойменного мультфільму 2004 року. Його називають одним з кращих творів Ghibli.

У стрічці розповідається історія Софі, дівчати яка через прокляття потрапляє в тіло старої жінки. Єдиний спосіб зняти закляття ーдопомога Хаула, молодого чарівника, який живе в мандрівчному замку на чотирьох ногах. 

На жаль, реальний замок в парку в Нагакуте навряд чи буде рухатися. На стінах замку змайструють гарматні конструкції, балкони і навіть будиночки. Поки що замок пофарбований у сірий, але, є ймовірність, до відкриття його пофарбують. Тут буде чотири або п’ять поверхів. Розташовуватиметься «Мандрівний замок» в «Долині відьом», тієї частини парку, де зберуть атракціони в тематиці «Відьминою служби доставки».

Раніше ми розповідали, що потрібно знати про японські мультфільми ー аніме.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь