Спецпроєкти

У світі ще є місця, де немає COVID-19: розповідаємо де


У світі ще залишилися місця, де з початку пандемії не було зафіксовано жодного випадку захворювання на COVID-19. 

Про це повідомляє CNN.

Де ці місця?

Таких місць залишилося тільки декілька. Наприклад, вулканічний острів Ліноза, який розташований у Середземному морі між Сицилією і Тунісом. Туристів, які не живуть на острові, просять заздалегідь зробити тест на COVID-19. Потрапити туди можна двома шляхами: прилетіти на острів Лампедуза й доплисти на поромі. Або ж сісти на пором в Порто-Емпедокле, подорож на якому триває 12 годин.

Ще одне місце ー архіпелаг Треміт, що лежить за близько 230 км на схід від Рима. Жителі цього краю здебільшого живуть на двох інших островах, а на архіпелаг Треміт приїжджають лише влітку. 

Через своє розташування острова Філікуді й Алікуді також не мали жодного хворого. 

Економічної кризи зазнав туристичний острів Вулькано в Тірренському морі. Він залишився майже порожнім, а зареєстрували там тільки один випадок. 

Раніше ми розповідали, що Національний антарктичний науковий центр анонсував віртуальний тур станцією «Академік Вернадський», де працюють українські вчені.

Віртуальну екскурсію проведе молодий геофізик Анатолій Чернов, який уже двічі їздив в експедицію і загалом протягом 15 місяців досліджував льодовики.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь