Спецпроєкти

Під телеканалом «НАШ» відбулися сутички з поліцією (відео)


Під телеканалом «НАШ» відбулася акція протесту, мітингувальники вимагали закриття каналу.

Про це повідомляють у Telegram-каналі «НАШ».

Що відбувалося?

Праві активісти організували мітинг під телеканалом «НАШ», вимагаючи поширення санкцій і його закриття. Блокувати канал мітингувальники приїхали на чолі з активістом Євгеном Карасем.

Представники каналу стверджують, що активісти погрожували їм, зокрема виконавчому продюсеру телеканалу, який вийшов до протестувальників. Євген Карась запропонував виконавчому продюсеру 10 тисяч доларів за звільнення з телеканалу.

Також мітингувальники намагалися потрапити у приміщення телеканалу. Тоді ж відбулися сутички з поліцією.

Раніше ми розповідали, що канал «112 Україна» оштрафували за розпалювання ворожнечі. Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розглянула матеріали перевірки кількох телеканалів і застосувала санкції до «112 Україна». Також вона призначила позапланову перевірку телеканалові«НАШ».

Нацрада опублікувала список днів, коли на телеканалі «112 Україна» було зафіксовано висловлювання, що розпалюють ворожнечу. Вони звучали з вуст запрошених до участи в передачах каналу гостей: В. Рабіновича, О. Лукаш, Д. Співака, Є. Червоненка, Н. Королевської, А. Пальчевського, М. Погребинського, В. Медведчука й О. Волошина.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь