Спецпроєкти

Учителька біології, яка читала реп, звільнилася зі школи через цькування колег


Учителька біології Ольга Халепа, яка записувала реп-треки з біології та яку визнали найкращою освітянкою 2020 року, звільнилася через постійне цькування з боку колег.

Про це вчителька повідомила в етері каналу Simon.

Що сталося?

Свою кар’єру реп-учительки Ольга Халепа розпочала навесні 2020 року під час локдауну. Вона стала записувати ролики з біології, щоб урізноманітнити дистанційне навчання для школярів.

Реп Ольга пише сама, а потім знімає до треку кліп.

В етері Ольга Халепа розповіла, що звільнилася зі школи ще у вересні 2020 року. Колеги не сприймали творчого підходу до навчання й цькували її, особливо після того, як за версією Всеукраїнського громадсько-політичного тижневика «Освіта» її визнали найкращою освітянкою 2020 року.

«Увесь час блокували мої починання, мої проєкти. Було повне ігнорування. Це було пекло, якщо чесно. Коли в колективі знущаються й адміністрація весь час пресує, ти просто ставиш крапку, пишеш заяву і йдеш», – пояснила Халепа.

На її місце нової вчительки біології не знайшли, цей предмет дітям нині викладає вчителька світової літератури. Ольга також не має нового місця роботи й поки не знає, чи повернеться до викладання. 

«Я живу в сільській місцевості. Щоб погодитися на якісь пропозиції, мені треба або змінити місце проживання, або кудись їздити. У цьому головна проблема», – додала Ольга.

Ольга Халепа й далі знімає свої відео. Нещодавно вона випустила реп-ролик на підтримку вчителів і вчительок.

Раніше ми розповідали, що в Боярці усунули від роботи директорку ліцею, учениця якого померла від отруєння пігулками.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь