Спецпроєкти

Android vs iOS: смартфон з якою операційною системою обирає Білл Ґейтс


На платформі Clubhouse у розмові з Ендрю Россом Соркіном та Полом Девідсоном засновник Microsoft Білл Ґейтс розповів, якій операційній системі для телефонів він віддає перевагу.

Про це повідомляє Independent.

Детальніше

Білл Ґейтс повідомив, що віддає перевагу Android, але також зазначив, що має смартфон з iOS. Він додав, що обирає Android, бо деякі виробники смартфонів попередньо встановлюють програмне забезпечення від Microsoft і для роботи йому простіше користуватися саме цією операційкою. 

«Смартфони з ОС Android більш гнучкі в плані того, як програмне забезпечення сполучається з операційною системою. Я користуюся ними, бо хочу за всім стежити», ㅡ зазначив Ґейтс.

Раніше ми розповідали, що мільярдер Білл Ґейтс планує протягом п’яти років інвестувати два мільярди доларів у стартапи, що боротимуться з глобальними змінами клімату.

Бізнесмен уважає, що до 2050 року потрібно зменшити викиди вуглекислого газу до нуля, щоб уникнути екологічних та економічних збитків. Альтернативних джерел енергії не досить, щоб покрити потреби людства, тому відмовлятися від атомної енергії не варто. Мільярдер закликав держави світу збільшити витрати на дослідження кліматичних змін хоча б до 110 мільярдів доларів на рік. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь