Спецпроєкти

Батьку дівчинки, яку не привітали з 8 Березня, оголосили війну в дитсадку


9 березня чернівчанин Ігор Лесько опублікував фотографію, де в чернівецькому садочку № 42 «Перлинка» дівчатка граються подарованими на 8 Березня іграшками, а його донька сидить окремо за столом без подарунка.

Про це повідомляє видання АСС.

З чого все почалося?

Ситуація отримала розголос завдяки Facebook і ЗМІ. До батька зателефонували з департаменту освіти міськради й заявили, що покарають винних.

Також 10 березня голова ОДА запросив Ігоря Леська та його доньку до себе в офіс і вручив подарунок від президента.

Совок продолжается?С каких пор родительские комитеты (комитеты, в 2021 году!!) влияют на образовательный процесс в…

Posted by Горный Уарабей on Tuesday, March 9, 2021

У коментарі для «ВВС Україна» в управлінні освіти Чернівецької міськради заявили, що вручили догану за порушення педагогічної етики виховательці дитсадка № 42 «Перлинка». Водночас адміністрація дитсадка створила комісію, що вивчає, чи був у цьому інциденті булінг.

Чому батькові оголосили війну?

У коментарі «Громадському» Ігор Лесько розповів, що нині булінгу щодо його дитини в садочку немає, але його самого цькують у соцмережах і садку.

«Тези такі: “Батько — жлоб”, “Треба бути як всі”, “Твоїй дитині подарунки повинен купувати ти”, “Батько піариться на травмах дитини”. Якщо вивчити коментарі, легко впізнається вектор громадської думки», — зазначив він.

Також Ігор Лесько додає, що члени батьківського комітету зроблять усе, щоб він перевів свою доньку в інший дитсадок, проте сам батько не планує цього робити.

За словами одного з фахівців із відділу освіти міськради, що проводить розслідування у садочку, члени батьківського комітету оголосили війну Ігорю Леськові.

Раніше ми розповідали, що помічницю голови ЦВК зацькували в мережі через пост про вібратор, унаслідок цього вона звільнилася.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь