Спецпроєкти

GG.Bet виступила офіційним партнером турнірів Української професійної кіберспортивної асоціації


Букмекерська компанія GG.Bet виступила офіційним партнером турнірів Української професійної кіберспортивної асоціації (UPEA), у партнерстві з якою пройдуть: Студентська ліга, Кубок України, а також Чемпіонат України з кіберспорту.

Про це повідомляє UPEA.

Що передбачає ця співпраця?

Компанія GG.Bet є однією з перших, хто почав розвивати кіберспортивний беттінг у світі та просувати принципи відповідального беттінгу.

Першочерговим напрямом партнерства UPEA з GG.Bet стане створення та просування спеціальних освітніх гайдів щодо відповідального беттінгу. Крім того, у межах партнерства планується створення гайдів із чесної гри для гравців, команд і турнірів.

«Беттінг у кіберспорті додає азарту до гри. Адже, роблячи ставку, ти обираєш команду, за яку вболіваєш. Але гра повинна залишатися грою. Ми в UPEA вважаємо, що дуже важливо просувати відповідальний беттінг, особливо серед молоді. І тому ми раді, що разом з GG.Bet зможемо реалізувати таку правильну ініціативу. Крім того, разом із нашим партнером ми розробимо гайди з чесної гри. Ми сподіваємося, що вони допоможуть нам створити необхідні умови для контролю та регулювання правил чесної гри. Сподіваємося, що нас підтримають усі гравці кіберспортивного ринку», — зазначив голова правління UPEA Олександр Кохановський.

Компанія GG.Bet виступає спонсором найбільших світових турнірів рівня ESL та Dreamhack. У 2020 році бренд був спонсором трансляцій із кібердисциплін CS:GO та Dota2 у світі. Компанія активно підвищує рівень знання своїх користувачів щодо азартних ігор і постійно поліпшує рівень обслуговування та клієнтської підтримки, щоб робити ставки й отримувати задоволення від гри було ще приємніше.

Раніше ми розповідали, як і за скільки організовують кіберзмагання. Вартість кібертурніру визначає його призовий фонд, тобто сума, яку можуть виграти учасники. Кіберспортивний турнір має поєднувати онлайн- та офлайн-складники. Концепція змагань передбачає також промоакції та підігрівання інтересу глядачів перед турніром.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь