Спецпроєкти

Губернатора Нью-Йорка звинуватили в сексуальних домаганнях


Помічниця губернатора Нью-Йорка Ендрю Куомо звинуватила його в сексуальних домаганнях.

Про це пише Times Union.

Що відомо про інцидент?

За словами людини, що знайома із заявою помічниці, у кінці 2020 року жінку викликали до службової резиденції, щоб та розв’язала технічну проблему з мобільним телефоном губернатора.

Коли вони опинилися на другому поверсі резиденції, Ендрю Куомо, за свідченнями жінки, почав сексуально її домагатися.

Інше джерело анонімно зазначає, що помічниця була значно молодшою за губернатора та просила його зупинитися. За словами дівчини, це не перший випадок, коли Ендрю виявляв до неї увагу.

Помічниця стала шостою дівчиною, яка заявила про сексуальні домагання Куомо. Одна з дівчат раніше розповідала, що губернатор пропонував їй пограти в «покер на роздягання». Інша помічниця зізналася, що Ендрю запитував, чи був у неї колись секс із чоловіком старшого віку.

У відповідь на шосте звинувачення про сексуальні домагання губернатор Нью-Йорка заявив, що нічого такого він ніколи не робив. Водночас чоловік відмовився коментувати обвинувачення, назвавши їх неприємними для себе.

Через звинувачення в домаганнях йому загрожує імпічмент.

«Щоб керувати цим великим штатом на посаді губернатора, потрібні довіра й авторитет. На жаль, ми нині відчуваємо, що він це втратив і нездатний керувати», – сказав один з авторів резолюції, яку підготували представники республіканської меншості в нижній палаті законодавчих зборів штату Нью-Йорк.

Раніше ми розповідали, що племінника британської королеви ув’язнили через сексуальні домагання.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь