Спецпроєкти

Племінника британської королеви ув’язнили через сексуальні домагання


Двоюрідного племінника британської королеви Єлизавети ув’язнили на 10 місяців через сексуальні домагання.

Про це повідомляє The Guardian.

Детальніше

34-річний граф Стратмор Саймон Боуз-Ліон у лютому минулого року домагався жінки у своєму родовому замку Ґламіс, розташованому в Шотландії. Встановлено, що це сталося під час триденної піар-акції в замку Ґламіс. Дівчина була учасницею заходу й ночувала в одній із гостьових кімнат. 

П’яний Саймон Боуз-Ліон близько 1:20 ночі вломився до кімнати жінки й агресивно домагався її. Їй вдалося виставити графа з кімнати й підперти двері, щоб не допустити повторного нападу.

Граф визнав свою вину, а перед судовим засіданням в опублікованій заяві вибачився перед жінкою. Він додав, що в ніч інциденту «випив зайвого», але це, за його ж словами, не виправдовує його поведінки. 

Раніше ми розповідали, що журналісти видання The Guardian провели розслідування, у якому заявили, що королева Великої Британії втрутилась у процес ухвалення закону, щоби приховати свої статки.

Також ми писали, що музиканта й актора Меріліна Менсона звинуватили в сексуальному насильстві відразу кілька жінок. Однією зі звинувачувачок є колишня дівчина співака – акторка Еван Рейчел Вуд. Після звинувачень із музикантом розірвав контракт лейбл Loma Vista Recordings.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь