Спецпроєкти

Меріліна Менсона звинувачують у насильстві. Серед обвинувачів – акторка Еван Рейчел Вуд


Музиканта та актора Меріліна Менсона звинувачують в насильстві одразу кілька жінок. Серед них – акторка Еван Рейчел Вуд, з якою Брайан Ворнер (справжнє ім’я співака) зустрічався кілька років. Пара навіть збиралася зіграти весілля, та вони розірвали заручини за пів року.

Вуд опублікувала пост у своєму інстаграмі, в якому розповіла про насильство з боку колишнього нареченого.

За словами Вуд, Менсон роками знущався над нею, шантажував, залякував і промивав мізки. Жінка додала – вона хоче, аби індустрія, яка допомогла музикантові стати популярним, теж була притягнута до відповідальності.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

Цим постом акторка також хотіла підтримати інших жінок, які постраждали від насильства з боку Менсона.

Пост акторки не був єдиним: після її зізнання ще чотири жінки – Ешлі Ліндсі Морган, Сара Макніллі, Ешлі Волтерс і Габріелла – звинуватили музиканта в насильстві.

Ще у 2018-му році Ворнера звинувачували в сексуальному насильстві – і тоді заява не дійшла до прокуратури через термін давності злочину. Менсон, за словами його тодішнього адвоката, всі звинувачення на свою адресу заперечував. Поки що музикант не прокоментував ці заяви.

Раніше ми публікували інтерв’ю з людьми, які пережили насильство у стосунках. Також ми писали, що робити, якщо ви стали свідком насильства і не знаєте, як допомогти людині, яка від нього потерпає.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь