Спецпроєкти

Марки в стилі ню: Укрпошта випускає до 8 березня марки з жінками (фото)


Укрпошта до 8 березня випустить марки та конверти з репродукціями картин відомих художників, на яких зображені жінки ню. 

Про це повідомив СЕО Укрпошти Ігор Смілянський.

Які картини потраплять на марки?

Серія марок називається «Її величність — жінка», сюди ввійшли роботи митців — Тараса Шевченка та сучасного українського художника Андрія Чебикіна. 

«Укрпошта в серії марок «Її величність — жінка» випускає не просто марку до 8 Березня, а марку у жанрі «ню» або, як напишуть недосвідчені митці та поштовики, «марки з оголеними жінками», — написав Ігор Смілянський.

Також, Ігор Смілянський запитав, чи варто «задля рівності прав» робити марки з зображенням чоловіків у стилі ню.

Окрім цього, він анонсував, що партнер Укрпошти —  OLIZ готує презентує нову колекцію хусток із роботами Тараса Шевченка, однією із них є хустка із зображенням стилізованої поштової марки «Т. Шевченко, Одаліска, 1840 року».

Раніше ми розповідали, що креативна агенція TABASCO створила постери Stolen Part Matters про окупацію Криму Росією. Креативники вирішили показати на прикладі назв відомих брендів, що втрачена частина має значення. Вони створили постери з такими брендами як Adidas, Disney, Starbucks, Durex. На постерах креативники прибрали деякі літери у назвах.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь