Спецпроєкти

В Україні відкриють офіційні сервісні центри Apple для ремонту техніки


Програма Independent Repair Provider від Apple анонсувала, що розпочинає співпрацю з близько 200 країнами світу, де продається техніка Apple.

Про це повідомила компанія Apple у своєму блозі.

Коли до програми долучиться Україна?

Програма Independent Repair Provider передбачає співпрацю з різними незалежними сервісними центрами. За програмою, вони отримують доступ до навчальних посібників, оригінальних деталей та інструментів для діагностики і ремонту продуктів Apple.

Щоб долучитися до програми працівникам потрібно скласти іспити через онлайн-сервісний центр тестування. Після успішного проходження компанія отримує сертифікат, який щороку оновлюється.

Заявки на участь у програмі дотепер отримували лише від сервісних центрів у США. Згодом, до програми зможуть долучитися такі країни, як Австралія, Бразилія, Камбоджі, Індія, Індонезія, Японії, Корея, Гонконг, Росія, Саудівська аравія та інші.

А до кінця 2021 року прийматимуть заявки з близько двохсот країн, серед яких є і Україна.

Участь у програмі безкоштовна, але є вимоги, серед яких компанії повинні бути зареєстровані офіційно, як бізнес, мати доступне приміщення і сертифікованих спеціалістів по ремонту техніки Apple.

Раніше ми розповідали, що регулятор прав споживача Бразилії оштрафував компанію Apple на два мільйони доларів, звинувачуючи у продажі телефонів без зарядного пристрою.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь